Ainoa Graphic Design: Kultapieni-lisäsivut Oot niin ihana -vauvakirjaan

Kultapieni on sananmukaisesti kultaisin lisäosa, joka moderniin Oot niin ihana -vauvakirjaan on koskaan tehty. Uutuusnipun jokaisella sivulla on ruusukultafolioituja yksityiskohtia. Tämän kultaisemmaksi ei vauvamuistojen taltioiminen enää muutu!


Mukana 20 uutta sivua, mm. Kauniita unia, Tahdon, Kirje sinulle ja monia muita ihania, ikäkaudesta riippumattomia sivuja, jotka voit liittää osaksi Oot niin ihana -vauvakirjaasi. Folioituina yksityiskohtina on niin otsikoita kuin kuvituselementtejäkin. Lapsuuden kultaisimmille muistoille on vihdoin arvoisensa sivut!


Suunniteltu ja painettu Suomessa.

Sisältää: 20 laadukkaalle 300g paperille neliväripainettua sekä ruusukultafolioitua sivua mappirei’ityksellä
Mitat: 270mm X 270mm
Kustantaja: Ainoa Graphic Design
Ulkoasu, kuvitus, sisältö sekä konsepti: Ainoa Graphic Design

Suunnittelu: Aino Nieminen


Oot niin ihana on aivan uudenlainen, moderni vauvakirja. Sen sisältö ja ulkoasu on tehty yhdessä tulevien käyttäjien kanssa. Toivotuin ominaisuus oli monikäyttöisyys ja sen pohjalta syntyi kansiorakenne, jossa sivujen järjestystä voi muuttaa ja väliin lisätä omaakin sisältöä esimerkiksi muovitaskuissa. Mukana tuleva laatikko toimii säilytyspaikkana sekä kansiolle että muille vauvamuistoille minikokoisista sukista neuvolarannekkeeseen.

Osta tämä
  • 21,90 €
  • 5 Jäljellä