Beloved Brunou: herkkuhaarukka, eri tekstejä

Juhlapöytään tai arkisempiin herkkuhetkiin - tämä herkkuhaarukka nostaa jokaisen kattauksen jokapäiväisen yläpuolelle. Voit käyttää herkkuhaarukkaa ottimena, naposteltavien herkkujen ruokailuvälineenä tai merkkaamaan tarjoilun sisältöä, kuten vaikkapa voileipäkakkujen vaihtoehtoja noutopöydässä.


Tämä malli on muokattu käsityönä vanhasta haarukasta.

Valitse herkkuhaarukkaan haluamasi teksti. Teksti lukee haarukan yhdellä puolella.


Huomaathan, että veitsen haarukan muodon yksityiskohdat vaihtelevat, sillä jokainen herkkuhaarukoiden materiaalina käytetään eri mallisia, vanhoja kauniita haarukoita. Kaikissa herkkuhaarukoissa on kuitenkin neljä piikkiä, ja niiden koko on noin 13,5 - 12 cm x 2 cm.


Suunnittelu ja toteutus: Päivi ja Janne Brunou, Mäntsälä.

Materiaali: Uushopeinen (alpakka) lusikka

Kuvat: Aino Vuokola Photography


Merkistä:

Lusikallinen hyvää mieltä! Monta tarinaa ovat nämä aterimet aikanaan kuulleet. Ne ovat hämmentäneet käyntiin väsyneet aamut, mutta kokeneet myös juhlan ja naurun. Nyt ne ovat taipuneet uuteen muotoon ja välittävät sinun viestisi – Mitä sinä haluat kertoa?

Beloved Brunoun tuotteet valmistuvat suvun lusikkalaatikoiden, kirpputorien ja huutokauppojen aarteista. Jokainen tuote on uniikki käsityö ja huolella tehty Beloved Brunoun pajalla Mäntsälässä.

Osta tämä
  • 8,00 €
  • 31 Jäljellä