Design Palet: Kaarna-kasvomaski

Hyvin istuva, muotoiltu kankainen Kaarna-kasvosuoja.


Maskit on valmistettu laadukkaista, kierrätetyistä Design Paletin luonnonmateriaaleista ja niissä on kaksi kerrosta. Keskisaumassa kankaassa on neljä kerrosta, eikä ompeleeseen jää aukkoja saumaompeleen vuoksi. Kaikki materiaalit ovat OEKO-TEX sertifioituja, myös säädettävä kuminauha.


Jokaisessa maskissa kuosin asettelu on yksilöllinen!


Materiaali:

Päällinen: Luomupellava 100%, sisäpuoli Luomupuuvilla 100%, kutistuu n. 5%

Vaikka kangasmaski ei täysin suojaa maskin käyttäjää koronavirukselta, voi sen käyttö suojata muita, sillä se voi vähentää yskimisen, puhumisen ja aivastelun aiheuttamaa pisaroiden leviämistä. Kangasmaskia käytettäessä on muistettava turvavälien pitäminen muihin ihmisiin ja käsien huolellinen puhdistus.


- Maskia käsitellään huolellisesti, puhtailla käsillä kuminauhojen kohdalta.

- Muista maskia käyttäessäsi hyvä käsi- ja yskimishygienia ja lähikontaktien välttäminen.

- Käytön jälkeen maski puhdistetaan pesuaineella 60 asteessa ja höyrytetään silitysraudalla, kun kangas on vielä kostea. Säilytä käyettyä maskia muovipussissa ennen pesua.

- Pese kädet ennen maskin riisumista ja maskin käsittelyn jälkeen.


Kangas tiivistyy hieman ensimmäisessä pesussa. Pese maski ennen käyttöä. Suositellaan silitysraudalla höyrytystä kosteana pesun jälkeen.


Maski ei ole henkilönsuojain eikä kirurginen suu-nenäsuojus. Maski ei ole CE-merkitty eikä se täytä FFP2/FFP3 -suojaustason vaatimuksia.


Valmistettu Suomessa.

Suunnittelu: Kirsi Niemelä, Design Palet.

Osta tämä
  • 18,00 €
  • 1 Jäljellä