Humbugi: Alma-amppelin tarvikepaketti

Nyt nautitaan käsillä tekemisestä ja tehdään samalla kaunista kotiin! Tällä tarvikepaketilla kaunis design-amppeli leikkuujätenahasta ja kierrätyslangasta syntyy käden käänteessä.


Alma-amppeli on yksinkertaista valmistaa, etkä tarvitse kokoamiseen työkaluja tai aikaisempaa käsityökokemusta. Amppelin kaunis muotokieli ja luonnonmateriaalit kestävät aikaa. Alma-amppeli on myös helposti muokattavissa omien tarpeiden mukaan: jättämällä osan nahkapaloista käyttämättä saat sen mukautumaan myös pienemmälle ruukulle. Kiinnitykseen käytettävissä kierrenaruissa on reippaasti pituutta, mikä mahdollistaa amppelin ripustuskorkeuden säätämisen.


Tämä setti sisältää:

1 aloituspala

21 pujoteltavaa kahdeksikkopalaa

4 kierrenarua 2 metrin pätkissä

ohjeet

Alman tarvikepaketti on pakattu kauniiseen kartonkirasiaan, ja se soveltuukin mainiosti myös lahjaksi.


Materiaaleista:

Alma-amppeli pujotellaan kauniin parkkinahan leikkuujätteestä valmistetuista lenkeistä. Parkkinahalle on luonnollista värin muuttuminen eli patinoituminen ajan myötä. Erityisesti auringonvalo tummentaa nahkan väriä. Kääntämällä Alman aika ajoin saat sille kauniin tasaisen patinan.

Materiaalin luonteen vuoksi Alman pujotuspaloissa voi olla pientä sävy- ja paksuusvaihtelua.

Amppelin ripustusnaru on Suomen Lanka Oy:n kierrätysmateriaaleista valmistamaa luonnonvalkoista Mopparia. Naru soveltuu hyvin myös makramee-tekniikkaan. Se on 80% puuvillaa ja 20% synteettisiä kuituja. Kierrenarun voi tarvittaessa pestä 30 asteessa.


Merkistä:

Humbugi on vuonna 2009 perustettu asusteita ja koruja valmistava yritys. Tuotteet valmistetaan käsin Tampereella aidosta nahasta sekä laadukkaista ja kestävistä kankaista, jotka ovat alkuperältään huonekaluteollisuuden ylijäämämateriaalia. Humbugin mallistoa inspiroi Vintage-tyyli ja vanhan ajan romantiikka, joka yhdistyy nykyajan moderniin kaupunkiympäristöön.

Tuotteet ovat ekologisia, kevyitä ja helppoja käyttää!

Osta tämä
  • 35,00 €
  • 6 Jäljellä