Humbugi: hiuspanta, punainen

Humbugin panta pelastaa bad hair dayn, nostaa tylsän asun uudelle tasolle, asustaa kauniisti lyhyenkin tukan, eikä muuten purista!

Humbugin hiuspannan pohjana on metallipanta, joka on päällystetty ylijäämäverhoilunahalla. Metallipannan kokoa voi hieman säädellä metallirunkoa taivuttamalla.

Pannan pituus on 38 cm, leveys noin 1 cm ja kuvion koko on noin 8 x 11 cm Panta sopii sekä lapsille että aikuisille. Nahkainen panta ei purista ja pysyy hyvin paikoillaan!


Tuotteessa käytettävä nahka on leikkuujätettä kotimaisen satulatuoleja valmistavan Salli Systemsin tuotannosta. Tuote on valmistettu Tampereella Humbugin työpajalla.


Huolto:

Pantaa voi hoivata nahan huoltoon tarkoitetuilla tuotteilla.

Nahka ei sadetta säikähdä, mutta tuotetta suositellaan suojattavaksi sateelta mahdollisuuksien mukaan.

Tavalliset tahrat voi poistaa nahan pinnalta miedolla saippualiuksella kostutetulla kankaalla, jonka jälkeen nahan pinta on hyvä kuivata kankaalla tai paperilla.

Suojaa tuote auringon säteilyltä sekä liialta kuivumiselta ja kuumuudelta, ettei nahka kuivu.


Merkistä:

Humbugi on vuonna 2009 perustettu asusteita ja koruja valmistava yritys. Tuotteet valmistetaan käsin Tampereella aidosta nahasta sekä laadukkaista ja kestävistä kankaista, jotka ovat alkuperältään huonekaluteollisuuden ylijäämämateriaalia. Humbugin mallistoa inspiroi Vintage-tyyli ja vanhan ajan romantiikka, joka yhdistyy nykyajan moderniin kaupunkiympäristöön.

Tuotteet ovat ekologisia, kevyitä ja helppoja käyttää!

Osta tämä
  • 27,00 €
  • 2 Jäljellä