Humbugi: Nadja-taittolaukku, vaaleanharmaa

Humbugi osuu jälleen napakymppiin uuden laukkumallinsa monikäyttöisyydessä ja käytännöllisyydessä! Nadja-taittolaukussa mainiot käytettävyysominaisuudet yhdistyvät romanttisiin vivahteisiin.


Nadja-taittolaukku on monikäyttöinen, samettipintaisesta verhoilukankaasta ja ylijäämanahasta valmistettu laukku.

Laukussa on pitkä säädettävä hihna, jonka voi kiinnittää laukun puolivälissä oleviin lenkkeihin tai laukun yläreunaan. Näin laukun kokoa voi säätää isommaksi tarpeen mukaan. Nadja toimii myös clutch-laukkuna ilman hihnaa, jolloin laukku pysyy mukana puhjottamalla käsi nahkakuvion alta.


Laukussa on vetoketjukiinnitys. Nadja on nahkakuvion kohdalta 28 cm ja korkeus on taitettuna noin 15 cm ja suorana 26 cm.


Laukku on valmistettu Humbugin pajalla Tampereella. Laukun nahka on leikkuujätettä kotimaisen satulatuoleja valmistavan Salli Systemsin tuotannosta.


Huollosta:

Nahka ei sadetta säikähdä, mutta tuotetta suositellaan suojattavaksi sateelta mahdollisuuksien mukaan.

Tavalliset tahrat voi poistaa miedolla saippualiuksella kostutetulla kankaalla, jonka jälkeen pinta on hyvä kuivata kankaalla tai paperilla.


Merkistä:

Humbugi on vuonna 2009 perustettu asusteita ja koruja valmistava yritys. Tuotteet valmistetaan käsin Tampereella aidosta nahasta sekä laadukkaista ja kestävistä kankaista, jotka ovat alkuperältään huonekaluteollisuuden ylijäämämateriaalia. Humbugin mallistoa inspiroi Vintage-tyyli ja vanhan ajan romantiikka, joka yhdistyy nykyajan moderniin kaupunkiympäristöön.

Tuotteet ovat ekologisia, kevyitä ja helppoja käyttää!

Osta tämä
  • 95,00 €
  • 1 Jäljellä