Humbugi: rannekoru, musta

Humbugin nahkaisessa rannekorussa on pitsimäinen kuvio ja solkikiinnitys. Koru on miellyttävä käytössä sen keveyden ja ranteen muotoon muokkautumisen ansiosta. Hihnan ylimääräisen pituuden voi leikata saksilla sopivaksi.

Rannekorun koko säädettävissä noin 13- 23 cm välillä. Kuvion leveys noin 8 cm ja pituus 11 cm. Remmin ja soljen leveys 1,2 cm


Tuotteessa käytettävä nahka on leikkuujätettä kotimaisen satulatuoleja valmistavan Salli Systemsin tuotannosta. Rannekorut on valmistettu Tampereella Humbugin työpajalla.


Huolto:

Rannekorua voi hoivata nahan huoltoon tarkoitetuilla tuotteilla.

Nahka ei sadetta säikähdä, mutta tuotetta suositellaan suojattavaksi sateelta mahdollisuuksien mukaan.

Tavalliset tahrat voi poistaa nahan pinnalta miedolla saippualiuksella kostutetulla kankaalla, jonka jälkeen nahan pinta on hyvä kuivata kankaalla tai paperilla.

Suojaa tuote auringon säteilyltä sekä liialta kuivumiselta ja kuumuudelta, ettei nahka kuivu.


Merkistä:

Humbugi on vuonna 2009 perustettu asusteita ja koruja valmistava yritys. Tuotteet valmistetaan käsin Tampereella aidosta nahasta sekä laadukkaista ja kestävistä kankaista, jotka ovat alkuperältään huonekaluteollisuuden ylijäämämateriaalia. Humbugin mallistoa inspiroi Vintage-tyyli ja vanhan ajan romantiikka, joka yhdistyy nykyajan moderniin kaupunkiympäristöön.

Tuotteet ovat ekologisia, kevyitä ja helppoja käyttää!

Osta tämä
  • 27,00 €
  • 11 Jäljellä