Hurmås: Kiska-paita, ALE

Nyt alessa -30%! Hinta norm. 144€.


Kiska-paidan kuosi on silmukoitu Säkylän kylänraitilta 1950-luvulla otetusta valokuvasta. Kuviossa komeilee Tuomisen lippakioski, jossa myytiin niin karkkeja kuin höyrynakkejakin. Silloisten säädösten vuoksi luukkuja tarvittiin kaksi – yksi nakkikauppaa ja toinen karkkien myyntiä varten.


Luomupuuvillaisen paidan neulos on ryhdikästä kirjoneuletta. Paidassa on pitkät hihat ja suora malli, jossa on resorit helmassa ja hihansuissa.


Oikean koon valinnasta:
Naiset: normaalisti M-kokoinen nainen > tyköistuvaan mieltynyt valitsee koon S, väljemmästä peruspaidasta pitävä taas M:n.
Miehet: normaalisti M-kokoa käyttävä mies > tyköistuvaan mieltynyt valitsee koon M, väljemmästä peruspaidasta pitävä taas L:n.

Minnan paita (kuvassa) on kokoa S.

Koot:S-XL


Materiaali:100% luomupuuvilla (40 asteen hienopesu)


Hurmåksen takana häärii sanan, kuvan ja designin sekatyönainen Sanni Salonen, joka perusti Hurmåksen syksyllä 2017. Kaikki merkin neuleet ja asusteet suunnitellaan, neulotaan ja kootaan omassa neulomossa Säkylässä. Hurmåksen villaneuleet on valmistettu konepestävästä ja mulesing-vapaasta merinovillasta ja puuvillaneuleet GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta.

Buy this
  • 100,80 €
  • 2 Jäljellä
100% SSL Secure