Hurmås: Pihka-paita, ALE

Hurmaava Hurmås-ale -40%! Hinta norm. 139€.

Kuusen rungosta sormiin tarttuu metsän tuoksu.

Pihka-paidan neuloskuvio ja väritys ovat saaneet inspiraationsa kuusen kyljestä juoksevasta pihkanorosta. Puun kyyneleet kimaltavat auringossa kullanhohtoisina ja jättävät uteliaisiin kulkijoihin – sellaisiin, jotka eivät ymmärrä pitää näppejään kurissa – pysyviä muistoja metsästä.


Pihka-paita on miellyttävän ohutta ja ribbimäistä luomupuuvillaneulosta. Neule näyttää yhtä hyvältä miehen ja naisen yllä.


Malliltaan paita on tyköistuva ja käyttäjänsä muotoihin mukautuva. Sopivan koon valinta on pitkälti makuasia: Jos viihdyt vähän väljemmässä neuleessa, kannattaa valita hiukan tavallista isompi koko.


Paidan miehustan pituus (olka-helma; tasolta mitattuna) M-koossa on n. 70 cm. Huomioithan, että joustavan materiaalin vuoksi paidan pituus vaihtelee paljon istuvuuden mukaan – mitä napakampi koko, sitä ylemmäs helma nousee.


Ainon Pihka-paita on kokoa XS-S. Aino on 172 cm pitkä (LY 105 cm, VY 77 cm, RY 99 cm).


Koot:
XS-S / M / L-XL


Väri:
Pihka (oranssi + tiilenpunainen + tummanruskea)


Materiaali:
100 % luomupuuvilla (40 asteen hienopesu)


Hurmåksen takana häärii sanan, kuvan ja designin sekatyönainen Sanni Salonen, joka perusti Hurmåksen syksyllä 2017. Kaikki merkin neuleet ja asusteet suunnitellaan, neulotaan ja kootaan omassa neulomossa Säkylässä. Hurmåksen villaneuleet on valmistettu konepestävästä ja mulesing-vapaasta merinovillasta ja puuvillaneuleet GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta.

Osta tämä
  • 83,40 €
  • 3 Jäljellä