Hurmås: Puumarja-paita, ALE

Hurmaava Hurmås-ale -40%! Hinta norm. 110€.

Mustat + kirkkaanväriset marjat = ryhtiä + raikkautta

Reipasta Puumarja-paitaa koristavat mustien ja värikkäiden marjojen muodostamat rivistöt. Neule on ilmeeltään ja malliltaan monikäyttöinen, ja se on helppo yhdistää muuhun pukeutumiseen; väljän laatikkomallin ansiosta paita on oiva pari kapeiden housujen kuin hameenkin kanssa.


Puumarja-paita on mainio vaate ympäri vuoden – kylmemmillä keleillä sen alle voi sujauttaa vaikka pitkähihaisen paidan.


Paita on silmukoitu luomupuuvillan ja mulesing-vapaan merinovillan yhdistelmänä, mikä tekee neuloksesta erittäin laskeutuvaa ja pehmoista. Ilmavan materiaalin ansiosta paita asettuu kauniisti monenkokoisten ja -muotoisten käyttäjien ylle.


Puumarja-paidan pituus on n. 65 cm ja ympärysmitta n. 135 cm. Paidassa on samasta neuloksesta valmistetut helma- ja hihakäänteet.


Koot:
Yksi koko (sopii n. XS-XXL-kokoiselle)


Väri:
Pihlaja (kirkas punainen + musta)

Materiaali:
50% mulesing-vapaa merinovilla, 50% luomupuuvilla (40 asteen erittäin hieno pesu)


Hurmåksen takana häärii sanan, kuvan ja designin sekatyönainen Sanni Salonen, joka perusti Hurmåksen syksyllä 2017. Kaikki merkin neuleet ja asusteet suunnitellaan, neulotaan ja kootaan omassa neulomossa Säkylässä. Hurmåksen villaneuleet on valmistettu konepestävästä ja mulesing-vapaasta merinovillasta ja puuvillaneuleet GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta.

Osta tämä
  • 66,00 €
  • 2 Jäljellä