Ideakoru: Ruusukvartsi-koukkukorvakorut

Ideakorun näyttävät korvakorut yhdistävät korvakorukoukun ihan uudessa asussa herkkään ruusukvartsiin. Näyttävät koukut ovat sterling-hopeiset. Kivihelmen halkaisija on n. 8 mm. Tuote toimitetaan kauniissa Ideakorun rasiassa.


Ruusukvartsi on sydämen ja rakkauden kivi - sitä kutsutaankin myös särkyneen sydämen parantajaksi. Sen on uskottu vahvistavan rakkautta ja ystävyyttä sekä avaavan mielen luovuudelle ja mielikuvitukselle.


Ideakorut suunnitellaan ja valmistetaan käsin korumuotoilija Maarit Naakan työpajalla Harjavallassa. Maaritin työ oman korumalliston parissa sai alkunsa vuonna 2004 Harjavallan kaupungin korusarjan suunnittelusta. Sen ideana oli pysähdyttävä lause: MEMENTO VIVERE – Muista elää! Goethen lause löytyy myös Harjavallasta Emil Cedercreutzin taiteilijakodin ovesta. Koruja alkoi mennä tasaiseen tahtiin ja pian asiakkaat halusivat myös omia voimalauseita ja tärkeitä juttuja koruihin. Nyt kirjaimia, numeroita ja muita merkkejä on hakattu hopeaan tuhansia ja taas tuhansia. Ideakoru tekeekin edelleen koruja, joissa on idea ja voima, tarina ja tarkoitus. Tämän ansiosta ne säilyvät mukana läpi elämän.

Buy this
  • 30,00 €
  • 1 Jäljellä
100% SSL Secure