Ilone: Loiste-korvakorut, peili/oranssi-pinkki

Näissä korviksissa on näyttävyyttä, loistetta ja luovuutta!


Korvakorut on tehty peiliakryylista ja kotimaisesta koivuvanerista Nuutajärven Lasikylässä. Kevyet ja näyttävät korvikset on maalattu käsin, joten jokainen korvispari on uniikki. Suojana lakkakerros. Korvisosat kirurginterästä - takana perinteinen tappikiinnitys.


Korvakorujen kokonaispituus on noin 6 cm ja korvanlehteen tappikiinnityksellä tulevan, pienemmän osan läpimitta 2 cm. Huomaa, että Kim ei ole levynsä kannessa oikean ihmisen mittakaavassa, joten korvikset ovat oikeasti pienemmät suhteessa kasvoihin.


Korvikset toimitetaan kauniissa, kartonkisessa Ilone-korurasiassa, jossa ne on myös kätevä säilyttää.


Merkistä:

Kiva kun löysit perille! Jos tykkäät uniikeista, leikkisistä ja persoonallisista koruista, niin saavuit justiinsa oikeeseen paikkaan! Nää on nimittäin koruja Ilosille ihmisille. Jokainen koru on rakkaudella suunniteltu ja tehty Ilosen työhuoneella Nuutajärven Lasikylässä. Useat koruista ovat uniikkikappaleita tai pienissä sarjoissa tehtyjä. Koruosat tulevat suomalaisilta yhteistyökumppaneilta. Koruosat ovat kirurginterästä. Kaikki Ilosen korut suunnittelee ja valmistaa käsityöläinen Mari Patja.

Ilosia hetkiä elämääsi!

Buy this
  • 29,00 €
  • 1 Jäljellä
100% SSL Secure