Ilone: Pilkahdus-korvarenkaat, oranssit pusuhuulet, ALE

Pilkahdus luovuutta ja kauneutta päivääsi - ja nyt vielä alehintaan -30%! Hinta norm. 25€.


Nämä korvakorut on tehty kotimaisesta koivuvanerista Nuutajärven Lasikylässä. Kevyet ja näyttävät korvikset on maalattu käsin, joten jokainen korvispari on uniikki. Näissä korviksissa toinen puoli on yksivärinen oranssi, ja toista puolta koristavat käsin maalatut pusuhuulet. Korviksia voi käyttää kummin päin vain, eli joko yksivärinen tai kuvioitu puoli voi olla etupuolella.


Korvisten puuosien suojana on lakkakerros. Korvisrengas kirurginterästä - tämä turvallinen materiaali sopii myös herkkäihoisille.


Korvakorujen kokonaispituus on 5,3 cm ja puisen osan pituus 2,9 cm.

Korvikset toimitetaan kauniissa, kartonkisessa Ilone-korurasiassa, jossa ne on myös kätevä säilyttää.


Merkistä:

Kiva kun löysit perille! Jos tykkäät uniikeista, leikkisistä ja persoonallisista koruista, niin saavuit justiinsa oikeeseen paikkaan! Nää on nimittäin koruja Ilosille ihmisille. Jokainen koru on rakkaudella suunniteltu ja tehty Ilosen työhuoneella Nuutajärven Lasikylässä. Useat koruista ovat uniikkikappaleita tai pienissä sarjoissa tehtyjä. Koruosat tulevat suomalaisilta yhteistyökumppaneilta. Koruosat ovat kirurginterästä. Kaikki Ilosen korut suunnittelee ja valmistaa käsityöläinen Mari Patja.

Ilosia hetkiä elämääsi!

Osta tämä
  • 17,50 €
  • 0 Jäljellä