Jatuli: Cherie-korvakorut, hologrammi

Jatulin upea uutuus: hologrammisarja! Nämä korvakorut tuntuvat vaihtavan väriä valon ja ympäristönsä mukaan. Läpinäkyvyys ja vaihtuvat sävyt tekevät näistä design-korvakoruista kerrassaan vangitsevat!


Cherie -korvakorut rakentuvat kahdesta akryylisydämestä, jotka kiinnittyvät toisiinsa korurenkailla.


Kevyen materiaalinsa vuoksi nämä korvikset ovat supermiellyttävät käyttää, näyttävästä ulkomuodostaan huolimatta. Korun riipusosan pituus on 3,7 cm.


Korvakorut leikataan Helsingin Alppilassa, ja kootaan Jatulin studiolla Helsingin keskustassa. Materiaali on akryylia, ja koukut ovat kirurginterästä. Pienet silikonitulpat koukuissa estävät näitä kaunokaisia tipahtamasta korvista vauhdikkaammassakin menossa.


Huolto:

Suojaa korviksia käyttökertojen välillä suoralta auringonvalolta. Korut toimitetaan kauniissa kartonkirasiassa, joka sopii myös erinomaisesti niiden säilytykseen.


Merkistä:

Jatuli on muotoilija-muotisuunnittelija Nina Jatulin vuonna 2010 perustama helsinkiläinen design-merkki. Jatulin visuaalisen maailman ytimessä ovat Pohjolan tarinat ja mystinen melankolia sekoitettuina aitoon, kesyttämättömään kauneuteen.

Osta tämä
  • 24,00 €
  • 1 Jäljellä