Jatuli: Heliodora-korvakorut, hologrammi

Jatulin upea uutuus: hologrammisarja! Nämä korvakorut tuntuvat vaihtavan väriä valon ja ympäristönsä mukaan. Läpinäkyvyys ja vaihtuvat sävyt tekevät näistä design-korvakoruista kerrassaan vangitsevat!


Heliodora-korvakorut ovat näyttävät, kauniisti liikkuvat korvakorut Art Nouveau -hengessä. Näetkö marjoja, kukkia vai mystisiä olentoja?

Kolme hologrammin tavoin väritystään vaihtavaa akryylipalaa on yhdistetty toisiinsa renkailla. Akryyliosien korkeus on yhteensä 8 cm ja leveimmillään 5 cm.


Korvakorut on printattu ja leikattu muotoonsa laserilla Helsingin Alppilassa. Musta kuviointiprinttaus on vain korun etupuolella. Korujen kokoaminen tapahtuu Jatulin studiolla Helsingin keskustassa. Korvakorun koukku on kirurginterästä. Materiaalin ansiosta korut ovat erittäin kevyet käytössä!

Tuotteet toimitetaan kauniissa kartonkirasiassa, jossa ne on myös kätevä säilyttää.


Huolto:

Säilytä koruja niiden toimituslaatikossa, etenkin kuljettaessasi niitä. Älä suihkuta hajuvettä tai hiuslakkaa tuotteelle.


Merkistä:

Jatuli on muotoilija-muotisuunnittelija Nina Jatulin vuonna 2010 perustama helsinkiläinen design-merkki. Jatulin visuaalisen maailman ytimessä ovat Pohjolan tarinat ja mystinen melankolia sekoitettuina aitoon, kesyttämättömään kauneuteen.

Osta tämä
  • 32,00 €
  • 1 Jäljellä