LAURIJARVINENSTUDIO: W Multiway -villasilkkipaita

Monikäyttöistä ja käytännöllistä avant garde -muotisuunnittelua parhaimmillaan! Tämä villasilkkinen paita on valmistettu Suomessa, Kangasalla kankaasta alkaen.


Voit pukea paidan hihoilla tai ilman. Hihattomana versiona voit sitoa hihat vyötärölle, jolla muutat paidan siluetin hetkessä tyköistuvaksi malliksi. Voit myös kääntää hihat paidan sisäpuolelle, jolloin mallista tulee klassinen, väljä toppi.


Materiaali: 85% villaa, 15% silkkiä.

Hoito-ohje: villapesu samanväristen kanssa nurinpäin käännettynä 30 asteessa, ei valkaisevaa pesuainetta tai rumpukuivausta. Silitys 105 asteen lämmöllä, höyrytys suositeltavaa. Kuosittele eli venyttele varoen mittoihinsa pesun jälkeen kosteana.


LAURIJARVINENSTUDIO on minimalistinen unisex-vaatebrändi, joka rakastaa mustaa väriä sen ajattomuuden ja vahvuuden vuoksi. Brändin muotokieli on omaperäinen, kevyt ja tumma ripauksella skandinaavista estetiikkaa. LAURIJARVINENSTUDIO tarjoaa avant-garde -vaatteita sekä asusteita asiakkaille sukupuoleen, ikään, seksuaaliseen suuntautumiseen tai yhteiskunnalliseen asemaan katsomatta. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa.

Osta tämä
  • 200,00 €
  • 3 Jäljellä