MUKA VA: Emppu-huppari

Pitkä Emppu-huppari pehmoisesta kaakaonruskeasta Cacao Dots -neuloksesta.

Emppu-huppari on syntynyt ideasta, miten toteuttaa mukava ja samalla siisti vaatekappale, jota voi pitää päällä niin töissä kuin hiekkalaatikon laidalla. Suuret taskut takaavat sen, että mukaan mahtuu kaikki tarpeellinen.

Materiaali on MUKA VAn omaa laatutrikoota - neulos on valmistettu MUKA VAlle Orivedellä Orneuleella.

Materiaali on 100% luomupuuvilla.

Emppu-huppari on one size-malli. Vaatteen mitat: rinnanympärys 138 cm, lantionympärys 120 cm, helman ympärys 116 cm, hihan pituus 65 cm, vaatteen pituus 84 cm.


MUKA VA on 2003 perustettu tamperelainen vaatemerkki.

Suunnittelija Anna Mattelmäkeä inspiroi hyvä arki ja pohjoisuus. Uusi mallisto syntyy kun MUKA VA:ssa mietitään, mitä vaatekappaleita oikeasti tarvitsemme. Jokainen MUKA VAn vaate on syntynyt eikä vain tehty.

Neulokset suunnitellaan yhdessä alihankkijoiden kanssa. Printit Anna piirtää tai maalaa käsin ja niiden lähtökohtana on suunnittelijaa juuri sillä hetkellä kiinnostava asia.

Visuaalisesti MUKA VA on skandinaavista selkeyttä ripauksella surrealismia. Monet malleista ovat klassikoita ja ne usein vain paranevat vanhetessaan.

Materiaalit ovat laadukkaita luonnonmateriaaleja ja kaikki valmistus tapahtuu Suomessa. Neulokset valmistetaan Orivedellä Orneuleella ja Kangasalla Tamsilkillä ja ompelu tapahtuu Tampereella PAU-Liina Oy:ssä, Tamsilkillä sekä Ompelimo Milliterissä.

Buy this
  • 195,00 €
  • 0 Jäljellä
100% SSL Secure