MUKA VA: Hulda-vakosamettihousut

Täydellinen istuvuus ja lahkeen leveys - MUKA VA:n kotimaiset Hulda-samettihousut hurmaavat varmasti! Lahkeen pituus toimii sekä tennareiden että korkojen kavereina.

Housuissa on normaalikorkuinen kuminauhavyötärö, sivutaskut ja leveät suorat lahkeet.


Materiaali: Musta vakosametti, 98% puuvillaa, 2% elastaania.

Hulda housut on ommeltu Tampereen Härmälässä. Suunnittelu: Anna Mattelmäki.

Vaatteen mitat:

Koko S: vyötärönympärys 74 cm (joustovara 20 cm), lantionympärys 100 cm, vaatteen pituus takavyörärökaitaleen saumasta lahkeensuuhun 97 cm.

Koko M: vyötärönympärys 84 cm (joustovara 20 cm), lantionympärys 108 cm, vaatteen pituus takavyörärökaitaleen saumasta lahkeensuuhun 100 cm.


MUKA VA on 2003 perustettu tamperelainen vaatemerkki.

Suunnittelija Anna Mattelmäkeä inspiroi hyvä arki ja pohjoisuus. Uusi mallisto syntyy kun MUKA VA:ssa mietitään, mitä vaatekappaleita oikeasti tarvitsemme. Jokainen MUKA VAn vaate on syntynyt eikä vain tehty.

Neulokset suunnitellaan yhdessä alihankkijoiden kanssa. Printit Anna piirtää tai maalaa käsin ja niiden lähtökohtana on suunnittelijaa juuri sillä hetkellä kiinnostava asia.

Visuaalisesti MUKA VA on skandinaavista selkeyttä ripauksella surrealismia. Monet malleista ovat klassikoita ja ne usein vain paranevat vanhetessaan.

Materiaalit ovat laadukkaita luonnonmateriaaleja ja kaikki valmistus tapahtuu Suomessa. Neulokset valmistetaan Orivedellä Orneuleella ja Kangasalla Tamsilkillä ja ompelu tapahtuu Tampereella PAU-Liina Oy:ssä, Tamsilkillä sekä Ompelimo Milliterissä.

Osta tämä
  • 159,00 €
  • 2 Jäljellä