MUKA VA: Karen-kauluri, eri värejä

Vihdoin salonkikelpoinen kauluri aikuisille!

MUKA VA:n kotimaisessa Karen-kaulurissa on samanlainen hauska kaulus kuin Pihla-poolossa. Kauluri pitää lämpinänä ja antaa asuun ilmettä.


Karen-kauluria saa kahdessa eri materiaalissa:

- silkki-villaneulos: 85% villa, 15% silkki

- pintakuvioitu puuvillaneulos: 100% puuvilla


Kaulurien materiaalit tehdään Suomessa Orivedellä ja Kangasalla. Karen -kaulurit ommellaan Tampereen Härmälässä. Suunnittelu: Anna Mattelmäki.


MUKA VA on 2003 perustettu tamperelainen vaatemerkki.

Suunnittelija Anna Mattelmäkeä inspiroi hyvä arki ja pohjoisuus. Uusi mallisto syntyy kun MUKA VA:ssa mietitään, mitä vaatekappaleita oikeasti tarvitsemme. Jokainen MUKA VAn vaate on syntynyt eikä vain tehty.

Neulokset suunnitellaan yhdessä alihankkijoiden kanssa. Printit Anna piirtää tai maalaa käsin ja niiden lähtökohtana on suunnittelijaa juuri sillä hetkellä kiinnostava asia.

Visuaalisesti MUKA VA on skandinaavista selkeyttä ripauksella surrealismia. Monet malleista ovat klassikoita ja ne usein vain paranevat vanhetessaan.

Materiaalit ovat laadukkaita luonnonmateriaaleja ja kaikki valmistus tapahtuu Suomessa. Neulokset valmistetaan Orivedellä Orneuleella ja Kangasalla Tamsilkillä ja ompelu tapahtuu Tampereella PAU-Liina Oy:ssä, Tamsilkillä sekä Ompelimo Milliterissä.

Osta tämä
  • 49,00 €
  • 19 Jäljellä