MUKA VA: Lissu-paita, korallinpunainen pellava

Yksinkertaisen kaunis Lissu-paita sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, arkeen ja juhlakäyttöön. Yhdistä hulmuavaan hameeseen, rentoihin tai siistimpiin housuihin, farkkuihin tai vaikka shortseihin - tämä paita yllättää monipuolisuudellaan ja yhdisteltävyydellään.

Korallinpunainen kangas on 100% pellavaa.

Lissu-paidat on ommeltu Tampereen Härmälässä ompelimo PAU-liinassa. Suunnittelu: Anna Mattelmäki.


MUKA VA on 2003 perustettu tamperelainen vaatemerkki.

Suunnittelija Anna Mattelmäkeä inspiroi hyvä arki ja pohjoisuus. Uusi mallisto syntyy kun MUKA VA:ssa mietitään, mitä vaatekappaleita oikeasti tarvitsemme. Jokainen MUKA VAn vaate on syntynyt eikä vain tehty.

Neulokset suunnitellaan yhdessä alihankkijoiden kanssa. Printit Anna piirtää tai maalaa käsin ja niiden lähtökohtana on suunnittelijaa juuri sillä hetkellä kiinnostava asia.

Visuaalisesti MUKA VA on skandinaavista selkeyttä ripauksella surrealismia. Monet malleista ovat klassikoita ja ne usein vain paranevat vanhetessaan.

Materiaalit ovat laadukkaita luonnonmateriaaleja ja kaikki valmistus tapahtuu Suomessa. Neulokset valmistetaan Orivedellä Orneuleella ja Kangasalla Tamsilkillä ja ompelu tapahtuu Tampereella PAU-Liina Oy:ssä, Tamsilkillä sekä Ompelimo Milliterissä.

Buy this
  • 105,00 €
  • 2 Jäljellä
100% SSL Secure