MUKA VA: Pihla-villasilkkipoolo, harmaa

Villa-silkkisessä Pihla-poolossa on raglanhiha ja korkea poolokaulus kauniilla leikkauksella. Loistava peruspaita, joka sujahtaa helposti myös aluspaidaksi toisen vaatteen alle. Pehmoinen neulos lämmittää ja tuntuu ihanalle ihoa vasten.


Materiaali: 85% villa, 15% silkki.

Neulos valmistetaan Kangasalla, jossa Pihla-poolo on myös ommeltu.

Suunnittelu: Anna Mattelmäki.


Vaatteen mitat:

S: rinnanympärys 88 cm, lantionympärys 94 cm, hihan pituus kauluksen saumasta hihansuuhun 72 cm, vaatteen pituus kaulussaumasta helmaan 59 cm.

M: rinnanympärys 90 cm, lantionympärys 98 cm, hihan pituus kauluksen saumasta hihansuuhun 75 cm, vaatteen pituus kaulussaumasta helmaan 60 cm.

L: rinnanympärys 100 cm, lantionympärys 102 cm, hihan pituus kauluksen saumasta hihansuuhun 77 cm, vaatteen pituus kaulussaumasta helmaan 61 cm.


MUKA VA on 2003 perustettu tamperelainen vaatemerkki.

Suunnittelija Anna Mattelmäkeä inspiroi hyvä arki ja pohjoisuus. Uusi mallisto syntyy kun MUKA VA:ssa mietitään, mitä vaatekappaleita oikeasti tarvitsemme. Jokainen MUKA VAn vaate on syntynyt eikä vain tehty.

Neulokset suunnitellaan yhdessä alihankkijoiden kanssa. Printit Anna piirtää tai maalaa käsin ja niiden lähtökohtana on suunnittelijaa juuri sillä hetkellä kiinnostava asia.

Visuaalisesti MUKA VA on skandinaavista selkeyttä ripauksella surrealismia. Monet malleista ovat klassikoita ja ne usein vain paranevat vanhetessaan.

Materiaalit ovat laadukkaita luonnonmateriaaleja ja kaikki valmistus tapahtuu Suomessa. Neulokset valmistetaan Orivedellä Orneuleella ja Kangasalla Tamsilkillä ja ompelu tapahtuu Tampereella PAU-Liina Oy:ssä, Tamsilkillä sekä Ompelimo Milliterissä.

Osta tämä
  • 125,00 €
  • 3 Jäljellä