Muotitorppa: vegaaninen, keltainen keinonahkajakku

Tyköistuvan nahkatakin mallia mukaileva vegaaninen ja kotimainen jakku lämpimänkeltaisesta, helppohoitoisesta tekstiilistä. Jakussa on miellyttävä pehmoinen sisäpinta, joten se ei ole kalsea viileällä kelillä eikä hiosta lämpimämmällä. Laadukas materiaali kestää konepesua ja ahkeraa käyttöä.


Mitat & koot:

Katso mittataulukko tuotekuvista.

Mittoja tarkistellessasi huomioithan joustavan materiaalin.

Huom! Jakun mitoitus on napakka ja se vastaa hyvin suomalaisen naisen normaalia mitoitusta. Jos haluat jakun olevan tyköistuva, suosittelemme kahden koon välillä pohtivaa valitsemaan pienemmän koon.

Puuttuuko kokosi varastosta? Laita viestiä - tilaamme juuri oikean koon sinua varten.


Materiaali: 90% polyesteri, 10% elastaani.

Huomaa, että keinomateriaaleissa on eroja. Laadukkaan, nahan korvaavan materiaalin löytäminen oli Muotitorpan perustamisen ehdoton ehto. Vain tämä kovan käytön kestävä ja päällä miellyttävän tuntuinen kangas ylsi merkin perustajien vaatimustasolle. Kankaan pinta pysyy siistinä pitkään. Se ei varise eikä halkeile, vaikka jakkua käyttäisi ja pesisi ahkerasti. Matkalle jakun voi rullata pieneen tilaan vaikka käsilaukkuun, eikä se säilytyksen jälkeenkään kaipaa silitystä tai oikomista.

Hoito: Konepesu 30-asteisella hienopesuohjelmalla, ei huuhteluainetta. Ripustetaan henkariin kuivumaan - ei kaipaa silitystä.


Merkistä:

Helsinkiläinen Muotitorppa on siskosten Seija Inkalan ja Sari Piuholan yhteinen yritys ja intohimoprojekti. Merkki suunnittelee ja valmistaa vaatteita nahkaa ulkonäöltään muistuttavasta, laadukkaasta konepestävästä tekstiilistä. Kaikki vaatteet valmistetaan suomalaisilla ompelimoilla. Vaatteet kaavoittaa mallimestari Jaana Hietikko.


Muotitorpan vaatteet edustavat hidasta muotia, eli mallistoja ei suunnitella vain yhdeksi sesongiksi, vaan pitkään pidettäviksi ja rakastettaviksi klassikoiksi. Seijalle ja Sarille on tärkeää myös tuotteiden kotimaisuus, laatu ja vegaaninen, helppohoitoinen materiaali päivittäiseen käyttöön.

Osta tämä
  • 179,00 €
  • 8 Jäljellä