Muotitorppa: vegaaniset, kapeat keinonahkafarkut - hiekka

Supersuositut ja päällä hämmästyttävän mukavat housut vegaanisesta, nahkaa muistuttavasta tekstiilistä hiekansävyisinä. Farkuissa on miellyttävä pehmoinen sisäpinta, joten ne eivät ole kalseat viileällä kelillä eivätkä hiosta lämpimämmällä. Taskut edessä ja takana. Vyötäröllä on joustava kuminauha. Nämä luottohousut eivät purista mistään!


Mitat & koot:

Katso mittataulukko tuotekuvista.

Mittoja tarkistellessasi huomioithan joustavan materiaalin.

Huom! Farkkujen mitoitus on napakka ja se vastaa hyvin suomalaisen naisen normaalia mitoitusta. Perinteisten farkkujen tapaan nämäkin antavat aluksi käytössä hieman myöten, joten suosittelemme valitsemaan kahdesta koosta mieluummin pienemmän.

Puuttuuko kokosi varastosta? Laita viestiä - tilaamme juuri oikean koon sinua varten.


Materiaali: 90% polyesteri, 10% elastaani.

Huomaa, että keinomateriaaleissa on eroja. Laadukkaan, nahan korvaavan materiaalin löytäminen oli Muotitorpan perustamisen ehdoton ehto. Vain tämä kovan käytön kestävä ja päällä miellyttävän tuntuinen kangas ylsi merkin perustajien vaatimustasolle. Kankaan pinta pysyy siistinä pitkään. Se ei varise eikä halkeile, vaikka housuja käyttäisi ja pesisi ahkerasti. Matkalle housut voi rullata pieneen tilaan, eivätkä ne säilytyksen jälkeenkään kaipaa silitystä tai oikomista.

Hoito: Konepesu 30-asteisella ohjelmalla.


Merkistä:

Helsinkiläinen Muotitorppa on siskosten Seija Inkalan ja Sari Piuholan yhteinen yritys ja intohimoprojekti. Merkki suunnittelee ja valmistaa vaatteita nahkaa ulkonäöltään muistuttavasta, laadukkaasta konepestävästä tekstiilistä. Kaikki vaatteet valmistetaan suomalaisilla ompelimoilla. Vaatteet kaavoittaa mallimestari Jaana Hietikko.


Muotitorpan vaatteet edustavat hidasta muotia, eli mallistoja ei suunnitella vain yhdeksi sesongiksi, vaan pitkään pidettäviksi ja rakastettaviksi klassikoiksi. Seijalle ja Sarille on tärkeää myös tuotteiden kotimaisuus, laatu ja vegaaninen, helppohoitoinen materiaali päivittäiseen käyttöön.

Osta tämä
  • 149,00 €