Vuonue: harmaat Maatiaiskana-korvakorut

Mukavissa oloissa elävien Vuonueen maatiaiskanojen ylimääräisistä sulista valmistetut harmaat sulkakorvakorut, joissa hopeoidut koruosat ja harmaa lasihelmi.

Tuote on nikkelitön, koukuissa silikoniset stopparit estämässä näiden höyhenenkevyiden korujen lentämistä omille teilleen. Korut tulevat kauniissa säilytysrasiassa.

Suunnittelu: Piia Aaltonen

Sulkia on pieniä ja isoja. Koon valitsemalla voit valita sinulle sopivamman sulkien koon. S = sulan pituus n. 5 cm M = sulan pituus n. 7 cm

Huomioithan jokaisen korvisparin olevan uniikki, sillä sulan muoto voi hieman vaihdella!

Kaikki Vuonue-tuotteet syntyvät pienellä piikkiöläisellä kotitilalla perinteistä käsityötä ja uutta muotoilua yhdistäen.

Vuonueen maatiaiskanat asuvat vanhan ajan kotikanalassa, jossa niillä on mahdollisuus nukkua orrella, ulkoilla vuoden ympäri, kylpeä hiekassa, hautoa tipuja ja elää kaikin tavoin kanamaista elämää. Kanat ovat maatiaiskanojen piikkiöläistä kantaa ja Vuonueen tehotiimi on sitoutunut Luonnonvarakeskuksen ylläpitämään säilytysohjelmaan eli säilyttää ja pitää rotupuhtaana häviämässäkin ollutta kanakantaa. Korujen valmistukseen käytetään vain kanojen kasvatuksen sivutuotteena kertyviä sulkia ja niiden takia kukaan ei joudu kärsimään.

Osta tämä
  • 26,00 €
  • 2 Jäljellä