Vuurran: Kansanmaski, eri värejä

Turkulaisen Vuurranin kestokangasmaski kaksinkertaisesta puuvillasatiinista. Maski ei suojaa käyttäjää virustartunnalta. Sen käyttötarkoitus on vähentää hengitysteiden pisaroiden leviämistä ympäristöön ja suojata muita ihmisiä käyttäjän pärskeiden mukana leviävältä virustartunnalta.


Kokovaihtoehtoja on kolme. S-koko sirokasvoiselle naiselle, M-koko sopii naisille ja sirokasvoisille miehille ja L-koko miehille. S-koko 16x21cm, M-koko 18x23cm ja L-koko 20x25cm.


Kiinnittiminä toimivat kuminauhat kulkevat korvien takaa kasvojen yli, mikä muotoilee maskin lähelle kasvoja. Voit käsin auttaa maskia muotoutumaan paremmin. Jos kuminauha tuntuu löysältä, voit solmia sitä kireämmälle.


Maskia voi käyttää molemmin puolin. Kaksivärisestä maskista syntyy siis kaksi erilaista lookia.

Kankaan printti on Vuurranin muotisuunnittelijan Veera Vuorenpään luova piirros Saaristomeren kartan pohjalta. Saarien muodot ovat saaneet inspiraationsa maanmittauslaitoksen Maastotietokannan 8/2018 aineistosta. Kangas on 100% puuvillaa.


Suunniteltu, kaavoitettu ja ommeltu Turussa.

Maski on pestävä 95°C pesukoneessa tai keittämällä 5 minuutin ajan.


Ohjeita kasvomaskin käytöstä:

- Käytä julkisilla paikoilla oleillessasi kansanmaskia kohteliaisuudesta muita ihmisiä kohtaan ja tee osasi taudin leviämisen ehkäisemiseksi.

- Muista maskista huolimatta noudattaa yleisiä turvallisuusohjeita. Pidä turvavälit ja pese käsiäsi saippualla säännöllisesti.

- Käytä vain puhdasta maskia. Säilytä maskia säilytyspussissa, muovirasiassa tai muovipussissa, kun kuljetat sitä mukanasi.

- Pue maski puhtain käsin koskettaen vain kuminauhoja.

- Älä koske maskia käytön aikana hengitysteiden edestä. Se lisää epäpuhtauksien määrää hengitysteiden edessä, jolloin tuotteesta voi olla käyttäjälle haittaa.

- Älä riisu maskia pois käytön aikana tai laske sitä kaulalle.

- Maski kostuu käytön aikana. Älä käytä kosteaa maskia.

- Riisu maski vain koskettaen kuminauhoihin.

- Jos poistat maskin kodin ulkopuolella, laita se säilytyspussiin, muovipussiin tai muovirasiaan.

- Pese myös säilytyspussi tai rasia heti kotiin päästyäsi ja heitä muovipussi roskiin.

- Pese kädet ja maski joka käytön jälkeen.

- Poista maski heti kasvoilta, jos sen kanssa on vaikea hengittää. Kangasmaskit voivat aiheuttaa terveyshaittoja, etenkin jos henkilöllä on sydän- tai verenkiertotauteja, astmaoireita, keuhkoahtaumatauti tai korkea ikä.

- Maskit eivät sovellu alle 3-vuotiaille ja 3-12 -vuotiaillekin vain valvotusti. On varmistettava, että lapsi pystyy hengittämään maskin läpi.

- Tämä ei ole henkilösuojain tai kirurginen suu-nenäsuojain, eikä sen tiheys riitä blokkaamaan koronavirusta.


Osta tämä
  • 20,00 €
  • 8 Jäljellä