Vuurran: Pohjan neito -huppumekko, eri värejä

Vuurranin huppumekko on lämmintä ja pehmeää luomupuuvillaneulosta. Suuri huppu, jonka kaulusosa nousee korkealle lämmittämään kaulaa. Hihojen yksityiskohtaa on inspiroinut korpin sulat. College-neuloksen nurja puoli on harjattu, mikä tekee materiaalista todella lämpöisen ja pehmeän tuntuisen iholla. Mekon malli on naisen vartalon muotoja mukaileva. Taskut sivusaumoissa.


Voit tilata mekon myös pidemmällä helman tai hihan pituudella. Hupun sisäpuolella on kontrastiväri, jonka voit halutessasi vaihtaa toiseen väriin: tiilenpunaiseen, mustaan tai vaaleaan violettiin. Muutos- ja mittatilausasioissa laita meille viestiä: [email protected]


College-neulos on 100% GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa. Puuvilla on viljelty Turkissa ja neulottu Portugalissa. Mekko on suunniteltu ja ommeltu Turussa.


"Pohjan neito, tuo mystinen Pohjolan soiden hengetär. Kulje suolla kuunvalossa ja voit nähdä hänet tanssimassa virvatulina suota pitkin. Sulje silmäsi ja voit aistia hänet suopursun huumaavassa tuoksussa. Kuule hänet korpin hiljaisissa siiveniskuissa. Tunne hänet suon tummanpuhuvassa humuksessa."


Mitoituksesta (ks. myös mittataulukko):

100% luomupuuvillaa oleva neulos joustaa vain hieman, joten malliin on kaavoitettu liikkumavaraa. Väljyyttä on kaavoitettu myös sen takia, että alle mahtuisi hyvin muu vaate. Mekon malli on vartaloa mukaileva, ei laatikkomainen. Jos pidät tiukasti istuvista vaatteista, kannattaa valita suositusta pienempi koko. Neulos saattaa kuitenkin kutistua pesussa 5%, mikä on hyvä ottaa huomioon. Neulos kyllä palautuu lähes alkuperäisiin ympärysmittoihinsa, kun vaatteen kuosittelee pesun jälkeen kosteana. Hihojen pituus saattaa kutistua 1-2 cm sekä helman pituus 2-4 cm.

Mittataulukossa on sekä vaatteen mitta että vartalon mitta, jolle kyseinen koko on sopiva.

Mittaa rinnan, vyötärön ja lantion ympäryksesi ja vertaa mittoja taulukossa valkoisella pohjalla oleviin vartalon mittoihin. Valitse sopiva koko niin, että sekä rinnan, vyötärön että lantion ympärysmitat ovat alle ilmoitetun ylärajan. Suosittelen tähän malliin vähintään 10cm väljyyttä. Olka-helma mitan avulla voit tarkistaa, onko mekon mitta sinulle sopiva ja sellainen, josta pidät.


Merkistä:

Vuurran on vuonna 2019 perustettu turkulainen vaatemerkki. Vuurranin mallisto koostuu naisten käyttövaatteista, jotka on suunniteltu sopimaan moneen tilanteeseen toimistolta vapaa-aikaan ja arjen juhlahetkiin. Vuurranin tyylissä yhdistyy naisellisuus ja värikkyys ripaukseen särmää ja boheemeja vivahteita. Vuurranin vaatteet ja asusteet suunnitellaan ja ommellaan Turussa kestävän muodin ja kiertotalouden arvojen mukaan.

Osta tämä
  • 183,00 €
  • 14 Jäljellä