Miiko Design: Pöllö-lasinalunen

€5.50
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Tämä tuusulalaisen Miiko Designin kaunis lasinalunen on valmistettu Suomessa melamiinipintaisesta koivuvanerista. Lasinalusissa käytettävä vaneri valmistetaan ympäristöystävällisesti PEFC ja FSC-sertifioidusta suomalaisesta koivusta.


Lasinalusilla saat aikaan mielenkiintoisia ja vaihtelevia kattauksia. Ne ovat myös kauniita koristeita. Kokeile lasinalusta vaikka korujen alustana yöpöydällä tai tuikun alustana tunnelmallisessa kattauksessa.


Malli: neliö

Koko: 10x10cm

Materiaali: Koivuvaneri, melamiinipinta

Hoito-ohje: Käsinpesu

Valmistettu Suomessa.


Vanha viisas pöllö

Suurisilmäinen pöllö istuu yön hämärässä oksalla. Tarkkaavainen lintu havaitsee pienimmänkin värähdyksen sammalmättäässä. Pian se levittää voimakkaat siipensä ja lehahtaa kenenkään huomaamatta äänettömään lentoon.

Pöllö koetaan salaperäiseksi metsän saalistajaksi, jolla on taianomainen kyky katsoa taaksepäin. Uskomusten mukaan pöllö näkee katseellaan myös sen, mitä muut eivät näe. Monissa saduissa pöllö on saanut vanhan ja viisaan, joskin vähän höperön oppaan osan.

Innoituksen Pöllöön muotoilija Sanna Paakki on saanut laajalle alueelle levinneestä Viirupöllöstä. Viirupöllö viihtyy vanhoissa havu- ja sekametsissä, mutta sitä tapaa myös asutusten liepeillä. Sannan taitavat kädet ikuistivat pöllön istumaan oksalleen. Kuvaan on välittynyt hienosti pöllöön liitetty salaperäisen ystävällinen tunnelma.