MUKA VA: Laila-aurinkolippa

€49.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Korkkikankaasta valmistettu Laila-aurinkolippa suojaa  häikäisyltä ja on samaan aikaan rento ja tyylikäs kesäasun täydentäjä. Persoonallisessa aurinkolipassa on  kuminauha takana, joka takaa hyvän istuvuuden erikokoisiin päihin. Korkki kangas muistuttaa ominaisuuksiltaan nahkaa, vaikka onkin valmistettu  puusta. Lailat on valmistettu käsityönä Tampereella.

Korkkikangas on valmistettu Portugalissa ja sisältää 50% korkkia, 25% puuvillaa ja 25% polyesteriä.

Käsinpesu 40 asteessa.


MUKA VA on 2003 perustettu tamperelainen vaatemerkki.

Suunnittelija Anna Mattelmäkeä inspiroi hyvä arki ja pohjoisuus. Uusi  mallisto syntyy kun MUKA VA:ssa mietitään, mitä vaatekappaleita oikeasti tarvitsemme. Jokainen MUKA VAn vaate on syntynyt eikä vain tehty.

Neulokset suunnitellaan yhdessä alihankkijoiden kanssa. Printit Anna  piirtää tai maalaa käsin ja niiden lähtökohtana on suunnittelijaa juuri sillä hetkellä kiinnostava asia.

Visuaalisesti MUKA VA on skandinaavista selkeyttä ripauksella  surrealismia. Monet malleista ovat klassikoita ja ne usein vain paranevat vanhetessaan.

Materiaalit ovat laadukkaita luonnonmateriaaleja ja kaikki valmistus  tapahtuu Suomessa. Neulokset valmistetaan Orivedellä Orneuleella ja  Kangasalla Tamsilkillä ja ompelu tapahtuu Tampereella PAU-Liina Oy:ssä,  Tamsilkillä sekä Ompelimo Milliterissä.