MUKA VA: Pisa-mekko, Dots-struktuurikangas, musta

€149.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

MUKA VA:n klassikkomekko Pisa hihattomana. Pisa-mekko on malliltaan sopivan kapea, antaen samalla riittävästi tilaa ja liikkumavaraa. Mekon sivusaumoissa on taskut ja mekon kruunaa kaunis venepääntie, josta  paitapuserokaulus asettuu olkapäille. Täydellinen mekko niin töihin, juhliin kuin vapaa-ajalle. Puuvillainen struktuurineulos "Dots" on yksi  MUKA VA:n klassikkoneuloksista.

Neulos on 100% luomupuuvillaa ja neulottu Orneuleella Orivedellä. Pisa-mekot on ommeltu Tampereen Härmälässä.


Vaatteen mitat:

Koko S: rinnanympärys 88 cm, lantionympärys 98 cm, helman ympärys 64 cm, hihan pituus 14,5 cm, vaatteen pituus 96 cm.

Koko M: rinnanympärys 102 cm, lantionympärys 110 cm, helman ympärys 82 cm, hihan pituus 17,5 cm, vaatteen pituus 96 cm.

Koko L: rinnanympärys 106 cm, lantionympärys 116 cm, helman ympärys 78 cm, hihan pituus 18 cm, vaatteen pituus 98 cm.


MUKA VA on 2003 perustettu tamperelainen vaatemerkki.

Suunnittelija Anna Mattelmäkeä inspiroi hyvä arki ja pohjoisuus. Uusi  mallisto syntyy kun MUKA VA:ssa mietitään, mitä vaatekappaleita oikeasti tarvitsemme. Jokainen MUKA VAn vaate on syntynyt eikä vain tehty.

Neulokset suunnitellaan yhdessä alihankkijoiden kanssa. Printit Anna  piirtää tai maalaa käsin ja niiden lähtökohtana on suunnittelijaa juuri sillä hetkellä kiinnostava asia.

Visuaalisesti MUKA VA on skandinaavista selkeyttä ripauksella  surrealismia. Monet malleista ovat klassikoita ja ne usein vain paranevat vanhetessaan.

Materiaalit ovat laadukkaita luonnonmateriaaleja ja kaikki valmistus  tapahtuu Suomessa. Neulokset valmistetaan Orivedellä Orneuleella ja  Kangasalla Tamsilkillä ja ompelu tapahtuu Tampereella PAU-Liina Oy:ssä,  Tamsilkillä sekä Ompelimo Milliterissä.