Minun Paloni on yhdistelmä luovan osaamisen ihailua, käsityötaitojen arvostusta, kestäviä arvoja ja ajatonta kauneutta.

Tervetuloa Palonin maailmaan! Meillä kaikki on made in Finland, ajatuksella ja taidolla juuri sinulle.

Minna / Paloni

Seuraa Palonin tarinaa Facebookissa

Paloni Oy on vuonna 2011 perustettu yritys, jota luotsaa Minna Särelä. Palonin ydintehtävä on tukea kestävää suomalaista muotoilua ja sen tekijöitä. Tätä tehtävää se on toteuttanut muodin ja muotoilun kivijalkakauppana Helsingissä 2011-2013, lukuisina pop up -projekteina New Yorkista Savonlinnaan ja Fiskarsiin, vastaamalla Design District Helsingin toiminnan toteutuksesta ja markkinoinnista 2014-2017 sekä toteuttamalla lukuisia mediakierroksia, luentoja ja yhteistyöprojekteja.
Nyt, vuonna 2020, Palonin tarina jatkuu pop up -putiikkina Fiskarsin ruukkikylässä sekä nettikauppana, joka tuo putiikin valikoiman kaikkien saataville myös kotisohvilta käsin. Kotimaisen muotoilun löytäminen ja tukeminen ei ole vielä koskaan ollut näin helppoa!

Palonin arvot

Paloni on koko olemassaolonsa ajan puolustanut pieniä, paikallisia tekijöitä ja kestävää muotoilua.

Palonin edustama suomalainen muotoilu on aina sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa. Meille kotimaisuus tarkoittaa lähituotantoa ja pienyrittäjien vahvaa yhteistyötä.

Uskomme, että kestävä muotoilu yhdistää aikaa kestävän suunnittelun ja laadukkaan toteutuksen. Näin syntyy ajattomia, käyttäjänsä näköisiä tuotteita.

Myös Fiskarsin putiikkimme kokoaa yhteen monipuolista suomalaista muoti- ja muotoiluosaamista - aarteita arkeen ja juhlahetkiin.

Palonin putiikki Fiskarsissa