Tarjoa työntekijöillesi tai kollegoillesi vaivaton ja turvallinen tapa hankkia joululahjat ja tehdä kotimaisia design-ostoksia kutsumalla Paloni pitämään yhden päivän pop up työpaikallasi. Palvelu on täysin maksuton! Palonin vierailun järjestäjänä saat lisäksi 40€:n arvosetelin käyttöösi työpaikallasi vierailevan pop upin ajaksi.

MISSÄ? MILLOIN?
Palonin työpaikkakiertue on varattavissa työpaikkasi kahvihuoneeseen, neuvotteluhuoneeseen tai muuhun soveltuvaan tilaan 1.11.2020-22.12.2020 arkipäivisin Helsingin, Espoon, Kauniaisen, Vihdin, Kirkkonummen, Siuntion, Inkoon, Lohjan, Raaseporin, Hangon, Sauvon, Paimion, Salon, Liedon, Kaarinan ja Turun alueille. Voimme tapauskohtaisesti tuoda Palonin työpaikkakiertueen myös tämän alueen ulkopuolelle. Toivomme, että Palonin työpaikkakiertueen vieraillessa työpaikallanne paikalla olisi vähintään kymmenen henkilöä.

MIKSI?
Palonin työpaikkakiertue syntyi tarpeesta tuoda kotimainen muotoilu asiakkaiden saataville tilanteessa, jossa syksyn messut peruttiin ja joulukauden myyjäisten toteutuminen on epävarmaa. Palvelun ideana on tarjota mahdollisuus tutustua kotimaiseen design-valikoimaan mahdollisimman turvallisesti ja riskittömästi omalla työpaikallasi. Samalla se on sinulle ja työkavereillesi mahdollisimman helppo tapa hankkia ajatuksella valitut joululahjat valmiiksi paketoituina.

MITEN?
Varaa Palonin työpaikkakiertue luoksesi nyt lähettämällä meille viestiä osoitteeseen [email protected]! Katso lisätietoa kutsujan tehtävistä alta.

Paketointi

Esimerkki Palonin työpaikkakiertueen pop up -aikataulusta:
klo 10-11 roudaus ja pop upin pystytys
klo 11-15 pop up auki
klo 15-16 ostosten lahjapaketointi
klo 16-17 purku ja roudaus

Mitä Palonin työpaikkakiertueen vierailu vaatii kutsujalta?
Palonin työpaikkakiertueen kutsujana ja yhteyshenkilönä saat itsellesi 40€:n arvosetelin käyttöösi työpaikallasi vierailevan pop upin ajaksi, jonka voit käyttää omiin Paloni-ostoksiisi. Vastineeksi toivomme, että lähetät meille kuvan huoneesta, jossa pop uppimme vierailee sekä välität työkavereillesi sähköpostilla valmiit tiedotteemme Palonin työpaikkakiertueen vierailusta työpaikallasi. Tiedotteita on kaksi - yksi vierailun vahvistamisen yhteydessä ja toinen juuri ennen Palonin vierailupäivää.

Palonin työpaikkakiertueen kutsuminen työpaikallesi ei tarkoita ostopakkoa tai -painostusta kenellekään. Toivomme asiakkaiden hankkivan meiltä kotimaista muotoilua vain tarpeeseen ja hyvää mieltä tuottamaan.

Palonin työpaikkakiertue varataan sähköpostitse. Laita siis rohkeasti viestiä osoitteeseen [email protected], niin järjestetään Paloni teille vierailulle!

Turvallisuus
Palonin puolesta pop upin toteuttaa paikan päällä yksi henkilö. Käytämme kasvomaskia, tarjoamme käsidesiä, pidämme erityistä huolta puhtaudesta, ja työkavereidesi kanssa sinulla on mahdollisuus käydä tutustumassa Palonin tarjontaan vaikka yksi henkilö kerrallaan. Maksut hoituvat hygieenisesti lähimaksulla tai maksulinkin avulla, jolloin maksutapahtuman voi tehdä omalla kännykällä.

Mukautamme kunkin työpaikkavierailun aikataulun mielellämme siten, ettei roudauksemme osu päällekkäin työntekijöiden saapumis- tai lähtöajan kanssa välttääksemme ylimääräisiä kontakteja. Siksi aikataulu yllä on vain yksi esimerkki.

Seuraamme ja noudatamme palvelun toteutuksessa viranomaisten ohjeistusta. Emme tule paikalle edes pienessä flunssassa tai muutenkaan kipeänä - ethän sinäkään.