Asiantuntijapalvelut

Luennointi - Public Speaking

Luova yrittäjyys, kotimainen muoti ja muotoilu, yhteisöjohtajuus ja -markkinointi, kestävät kuluttajavalinnat, persoonat suomalaisten design- ja muotimerkkien takana… Pidämme luentoja, tietoiskuja ja juonnamme tapahtumia ja paneelikeskusteluja. Jos järjestät messuja, seminaaria, työpajaa tai mediaohjelmaa, joka hyötyisi strategiseen ajatteluun yhdistyvästä luovasta energiasta, ota yhteyttä ja anna meidän nostattaa.

Creative entrepreneurship, Finnish design scene, leadership through community, sustainable consumer choices, personalities behind Finnish design and fashion brands – we do lectures, pitches, panels and more. If you’re organizing a trade fair, seminar, school workshop or press program that could use some creative spice, let us step up your program game.

 

Muotiin ja muotoiluun keskittyvät mediakierrokset
Finnish Design Press Tours

Järjestämme suomalaista luovaa alaa, muotoiluosaamista ja muodin ajankohtaisia tekijöitä koskevien teemojen mediavierailut ja -kierrokset rautaisella ammattitaidolla. Saat meiltä myös konsultoinnin etsiessäsi juttuvinkkejä ja henkilökontakteja niin kotimaista kuin kansainvälistäkin julkaisua varten. Mediaryhmien ja -edustajien opastukset, haastattelukierrokset ja emännöinti sujuvat meiltä suomeksi, englanniksi ja ranskaksi.

Contact us to have the Finnish design, fashion and craftmanship networks at your fingertips. We organize media visits, tours, location scouting, interviews and more for both national and international media. When hunting for a story or personal contacts, let us lead you to the right door. Media hosting, consulting and touring is offered in English, Finnish and French. Our references include e.g. Helsinki Marketing, Design District Helsinki, Monocle and National Geographic Traveller.