Ainoa Graphic Design: Kultapieni-lisäsivut Oot niin ihana -vauvakirjaan

€21.90
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Kultapieni on sananmukaisesti kultaisin lisäosa, joka moderniin Oot niin ihana -vauvakirjaan on koskaan tehty. Uutuusnipun jokaisella sivulla on  ruusukultafolioituja yksityiskohtia. Tämän kultaisemmaksi ei  vauvamuistojen taltioiminen enää muutu!


Mukana 20 uutta sivua, mm.  Kauniita unia, Tahdon, Kirje sinulle ja monia muita ihania, ikäkaudesta  riippumattomia sivuja, jotka voit liittää osaksi Oot niin ihana  -vauvakirjaasi. Folioituina yksityiskohtina on niin otsikoita kuin  kuvituselementtejäkin. Lapsuuden kultaisimmille muistoille on vihdoin  arvoisensa sivut!


Suunniteltu ja painettu Suomessa.

Sisältää: 20 laadukkaalle 300g paperille neliväripainettua sekä ruusukultafolioitua sivua mappirei’ityksellä
Mitat: 270mm X 270mm
Kustantaja: Ainoa Graphic Design
Ulkoasu, kuvitus, sisältö sekä konsepti: Ainoa Graphic Design

Suunnittelu: Aino Nieminen


Oot niin ihana on aivan uudenlainen, moderni vauvakirja. Sen sisältö ja  ulkoasu on tehty yhdessä tulevien käyttäjien kanssa. Toivotuin  ominaisuus oli monikäyttöisyys ja sen pohjalta syntyi kansiorakenne,  jossa sivujen järjestystä voi muuttaa ja väliin lisätä omaakin sisältöä  esimerkiksi muovitaskuissa. Mukana tuleva laatikko toimii  säilytyspaikkana sekä kansiolle että muille vauvamuistoille  minikokoisista sukista neuvolarannekkeeseen.