Elli Hukka: isot Lempiväri-korvikset, eri värejä

€49.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Nämä Elli Hukan Lempiväri-korut olivat klassikko jo syntyessään! Leikkisää muotoilua kierrätysmateriaaleista. Koru muodostuu värikynänpätkistä, pinta on lakattu. Koukut hopeaa (925).


Tämä on Lempiväri-korusarjan suurikokoisin ja näyttävin korvakorumalli. Kun siis kaipaat väriä, iloa ja piristystä, tässä on nappivalinta.


Kaksi mallia: Kenno ja Suunnikas.

Kenno-mallin halkaisija on noin 3 cm x 3,5 cm, ja Suunnikas-mallin 2,7 cm - 4,3 cm. Kenno-mallin kokonaispituus koukkuineen on noin 5,3 cm. Suunnikas-mallin kokonaispituus koukkuineen on noin 6,5 cm.

Molempien mallien riipusosan paksuus on 6-7 mm.


Jokainen Lempiväri-koru valmistetaan käsityönä Helsingissä. Elli Hukka haalii materiaalia Lempiväri-koruihin mm. kirpputoreilta, ja materiaalin luonteen vuoksi jokainen koruyksilö onkin ihan omanlaisensa. Huomioithan siis, että korussa olevat värisävyt  voivat hieman vaihdella.


Korut toimitetaan pahvisessa korurasiassa, jossa ne on myös kiva antaa lahjaksi ja säilyttää.


Elli Hukka on helsinkiläinen koru- ja laukkumuotoilija. Hän käyttää tuotteissaan mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleja, kuten kynänpätkiä ja vanhoja raanuja. Ellin työhuone sijaitsee Helsingissä, Eerikinkadulla.

Muut asiakkaat katsoivat myös näitä

Suosittua juuri nyt