Elli Hukka: Lempiväri-rintaneula, eri värejä

€35.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Nämä Elli Hukan Lempiväri-rintaneulat olivat klassikko jo syntyessään! Leikkisää muotoilua kierrätysmateriaaleista. Koru muodostuu värikynänpätkistä, pinta on lakattu. Takana tukeva rintakorumekanismi.


Lempiväri-rintaneula sopii hyvin koristamaan hattua, pipoa, huivia, neuletakkia, ulkotakkia, kampausta... Kun asusi kaipaa pientä luovuusruisketta, tässä on juuri se kaipaamasi viimeinen silaus.


Koko: Kenno-mallin halkaisija on noin 3 cm x 3,5 cm, ja Suunnikas-mallin 2,7 cm - 4,3 cm. Molempien mallien paksuus on 6-7 mm + kiinnitysmekanismi.


Jokainen Lempiväri-koru valmistetaan käsityönä Helsingissä. Elli Hukka haalii materiaalia Lempiväri-koruihin mm. kirpputoreilta, ja materiaalin luonteen vuoksi jokainen koruyksilö onkin ihan omanlaisensa. Huomioithan siis, että korussa olevat värisävyt  voivat hieman vaihdella.

Korut toimitetaan pahvisessa korurasiassa, jossa ne on myös kiva antaa lahjaksi ja säilyttää.


Elli Hukka on helsinkiläinen koru- ja laukkumuotoilija. Hän käyttää tuotteissaan mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleja, kuten kynänpätkiä ja vanhoja raanuja. Ellin työhuone sijaitsee Helsingissä, Eerikinkadulla.