Humbugi: Buddy-kukkaro, sininen

€45.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Buddy on kooltaan kätevä nahkakukkaro, jonka mitat ovat 8 x 11 cm. Pelkistetty unisex-malli on kauttaaltaan tyylikkään sininen.

Kukkaro kiinnittyy nepparilla ja sisällä on vetoketjutasku kolikoita  varten sekä kaksi paikkaa korteille. Nahka muotoutuu käytössä, joten  yhteen korttipaikkaan saa mahtumaan useamman kuin yhden kortin.

Buddy-mallisto valmistetaan yhteistyössä kotimaisen satulatuoleja  valmistavan Salli Systemsin kanssa. Salli valmistaa tuotteensa  Rautalammilla ruotsalaisesta kromittomasta nahasta. Tuotannostaan  ylijäävän nahan Salli toimittaa Humbugin pajalle Tampereelle, missä  ylijäämänahka työstetään koruiksi, laukuiksi,  kukkaroiksi ja repuiksi.


Huolto:

Kukkaroa voi hoivata nahan huoltoon tarkoitetuilla tuotteilla.

Nahka ei sadetta säikähdä, mutta tuotetta suositellaan suojattavaksi sateelta mahdollisuuksien mukaan.

Tavalliset tahrat voi poistaa nahan pinnalta miedolla  saippualiuksella kostutetulla kankaalla, jonka jälkeen nahan pinta on  hyvä kuivata kankaalla tai paperilla.

Suojaa tuote auringon säteilyltä sekä liialta kuivumiselta ja kuumuudelta, ettei nahka kuivu.


Merkistä:

Humbugi  on vuonna 2009 perustettu asusteita ja koruja valmistava yritys.  Tuotteet valmistetaan käsin Tampereella aidosta nahasta sekä  laadukkaista ja kestävistä kankaista, jotka ovat alkuperältään  huonekaluteollisuuden ylijäämämateriaalia. Humbugin mallistoa inspiroi Vintage-tyyli ja vanhan ajan romantiikka, joka yhdistyy nykyajan moderniin kaupunkiympäristöön.

Tuotteet ovat ekologisia, kevyitä ja helppoja käyttää!