Humbugi: Busy Bag -olkalaukku, musta

€179.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Klassikko jo syntyessään! Yksi toimiva ja laadukas käsilaukku pelastaa paljon.

Busy  Bag on pehmeästä ylijäämänahasta valmistettu laukku, jossa kaksi  kerroksittain olevaa läppää kiinnittyy nepparilla ja peittää alleen  kaksi noin 20 cm leveää ja 10 cm korkeaa taskua. Toinen laukun  etupuolella ja toinen takapuolella. Laukussa on vetoketjukiinnitys, joka  peittyy päällimmäisen läpän alle.

Laukun korkeus on 22 cm ja leveys 29 cm.
Noin 120 cm pitkä nahkainen hihna on säädettävissä käyttäjän mukaan.

Tähän laukkuun mahtuvat kaikki tärkeimmät: puhelin, lompakko, huulipuna, rakkauskirjeet ja tarvittaessa vaikka ruuvinväännin tai meikkipussi.


Busy Bag on valmistettu Humbugin pajalla Tampereella. Laukun nahka on  leikkuujätettä kotimaisen satulatuoleja valmistavan Salli Systemsin  tuotannosta.

Huollosta:

Laukkua voi hoivata nahan huoltoon tarkoitetuilla tuotteilla.

Nahka ei sadetta säikähdä, mutta tuotetta suositellaan suojattavaksi sateelta mahdollisuuksien mukaan.

Tavalliset tahrat voi poistaa nahan pinnalta miedolla  saippualiuksella kostutetulla kankaalla, jonka jälkeen nahan pinta on  hyvä kuivata kankaalla tai paperilla.

Suojaa tuote auringon säteilyltä sekä liialta kuivumiselta ja kuumuudelta, ettei nahka kuivu.


Merkistä:

Humbugi  on vuonna 2009 perustettu asusteita ja koruja valmistava yritys.  Tuotteet valmistetaan käsin Tampereella aidosta nahasta sekä  laadukkaista ja kestävistä kankaista, jotka ovat alkuperältään  huonekaluteollisuuden ylijäämämateriaalia. Humbugin mallistoa inspiroi Vintage-tyyli ja vanhan ajan romantiikka, joka yhdistyy nykyajan moderniin kaupunkiympäristöön.

Tuotteet ovat ekologisia, kevyitä ja helppoja käyttää!