Humbugi: Busy-vyölaukku / -olkalaukku, kastanjanruskea

€119.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Yksi monitoimilaukku moneen tarpeeseen ja tilanteeseen! Tästä ei laukun käytännöllisyys yhdistettynä linjakkaaseen ulkonäköön enää parane.

Busy-vyölaukku / -olkalaukku on ylijäämänahasta valmistettu laukku, jota voi käyttää sekä vyölaukkuna että olkalaukkuna.


Siinä kaksi kerroksittain olevaa läppää kiinnittyy nepparilla ja  peittää alleen kaksi noin 19 cm leveää ja 8 cm korkeaa taskua. Toinen  laukun etupuolella ja toinen takapuolella.


Lisäksi laukussa on vetoketjukiinnityksellä oleva osasto, joka  peittyy päällimmäisen läpän alle. Sen mitat ovat 14 x 20 x 4 cm.  Vetoketjutasku on vuoritettu kierrätyskankaalla, joten vuorin väri voi  vaihdella tuotteissa.

Laukun korkeus on 15 cm ja leveys 21 cm.


Laukkuun kuuluu hakasilla irroitettava, säädettävä 3 cm leveä  puuvillainen hihna. Hihna on saatavilla kolmessa koossa. Valitse pituus  lantiosi leveyden mukaan ja sen perusteella kuinka pitkänä haluat käyttää laukkua sen ollessa yli olan.


S: hihnan pituus säädettävissä 58-98 cm. Sopiva koolle 36-38. Pisimmillään säädettynä laukku jää yli olan käytettynä suunnilleen vyötärön korkeudelle.


M: hihnan pituus säädettävissä 70-110. Sopiva alkaen vaatekoosta 40. Pisimmillään säädettynä laukku on yli olan käytettynä suunnilleen lantion yläpuolelle.


L: hihnan pituus säädettävissä74-137 Sopiva alkean vaatekoosta 44.


Laukku on valmistettu Humbugin pajalla Tampereella. Laukun nahka on  leikkuujätettä kotimaisen satulatuoleja valmistavan Salli Systemsin  tuotannosta.


Huollosta:

Laukkua voi hoivata nahan huoltoon tarkoitetuilla tuotteilla.

Nahka ei sadetta säikähdä, mutta tuotetta suositellaan suojattavaksi sateelta mahdollisuuksien mukaan.

Tavalliset tahrat voi poistaa nahan pinnalta miedolla  saippualiuksella kostutetulla kankaalla, jonka jälkeen nahan pinta on  hyvä kuivata kankaalla tai paperilla.

Suojaa tuote auringon säteilyltä sekä liialta kuivumiselta ja kuumuudelta, ettei nahka kuivu.


Merkistä:

Humbugi  on vuonna 2009 perustettu asusteita ja koruja valmistava yritys.  Tuotteet valmistetaan käsin Tampereella aidosta nahasta sekä  laadukkaista ja kestävistä kankaista, jotka ovat alkuperältään  huonekaluteollisuuden ylijäämämateriaalia. Humbugin mallistoa inspiroi Vintage-tyyli ja vanhan ajan romantiikka, joka yhdistyy nykyajan moderniin kaupunkiympäristöön.

Tuotteet ovat ekologisia, kevyitä ja helppoja käyttää!