Humbugi: Hercule-heijaste

€12.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Hercule on heijastava koru, jonka voi kiinnittää laukkuun  tai takin helmaan roikkumaan. Pakattu näyttävään pakkaukseen - sopii mainiosti myös lahjaksi!


Kiinnitykseen on kaksi vaihtoehtoa:

Hakaneulalla kiinnitettävä  heijaste sopii villakangastakkeihin ym. tuotteisiin, joissa ei ole  valmista lenkkiä heijasteen kiinnitykseen.

Papukaijalukolla kiinnitettävä heijaste sopii  kiinnitettäväksi esim. vetoketjun lukkoon tms. muuhun metallilenkkiin.


Tuote sisältää EN471/2 -standardin mukaista heijastinkangasta, joten sillä on mainio heijastusvoima. Herculeen toinen puoli on pelkkää heijastinkangasta, ja toisella puolella heijastinkangas reunustaa nahkaviiksiä.

Tuotteessa käytetty nahka on verhoilunahan ylijäämää. Kuvio on kooltaan 10,3 x 4,2 cm  ja se on kiinnitetty niitillä noin 12 cm pitkään nahkanauhaan.


Merkistä:

Humbugi  on vuonna 2009 perustettu asusteita ja koruja valmistava yritys.  Tuotteet valmistetaan käsin Tampereella aidosta nahasta sekä  laadukkaista ja kestävistä kankaista, jotka ovat alkuperältään  huonekaluteollisuuden ylijäämämateriaalia. Humbugin mallistoa inspiroi Vintage-tyyli ja vanhan ajan romantiikka, joka yhdistyy nykyajan moderniin kaupunkiympäristöön.

Tuotteet ovat ekologisia, kevyitä ja helppoja käyttää!