Humbugi: konjakinruskea Busy Simplified -monitoimilompakko

€89.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Vaaleanruskea / konjakkiin taittava versio Humbugin klassikosta.

Busy on monikäyttöinen pikkulaukku / lompakko, joka taipuu myös pieneksi iltalaukuksi tai vyölaukuksi. Busyyn sujahtavat maksukorttien ja käteisen lisäksi kätevästi kännykkä, tärkeimmät avaimet ja vaikkapa huulipuna. Busy on valmistettu ylijäämänahasta.

Busy-kukkaroa voi kantaa rannelenkistä, jonka pituus lukkoineen on 23  cm, tai käyttää yhtä hyvin myös ilman hihnaa kirjekuorilaukkuna. Hihna  on valmistettu mustasta puuvillanauhasta, johon on päällitikattu nahkaa.

Busy-kukkarossa on vetoketjullinen tasku, jonka mitat ovat 8 x 18 cm.  Neppareilla kiinnittyvässä läpässä on kaksoisrakenne, joten läpän  sisällä on tilaa vaikkapa älypuhelimelle (lokeron leveys on 17 cm).  Läpän alta löytyy lisäksi neljä paikkaa korteille.

Busy-pikkulaukkuun tulee mukaan pitkä noin 120 cm säädettävä  hihna. Sen avulla Busy toimii mainiosti yli olan laukkuna tai  vaikka vyölaukkuna.

Tuotteessa käytettävä nahka on leikkuujätettä kotimaisen satulatuoleja valmistavan  Salli Systemsin tuotannosta. Busy on valmistettu Tampereella Humbugin  työpajalla.


Huolto:

Kukkaroa voi hoivata nahan huoltoon tarkoitetuilla tuotteilla.

Nahka ei sadetta säikähdä, mutta tuotetta suositellaan suojattavaksi sateelta mahdollisuuksien mukaan.

Tavalliset tahrat voi poistaa nahan pinnalta miedolla  saippualiuksella kostutetulla kankaalla, jonka jälkeen nahan pinta on  hyvä kuivata kankaalla tai paperilla.

Suojaa tuote auringon säteilyltä sekä liialta kuivumiselta ja kuumuudelta, ettei nahka kuivu.


Merkistä:

Humbugi  on vuonna 2009 perustettu asusteita ja koruja valmistava yritys.  Tuotteet valmistetaan käsin Tampereella aidosta nahasta sekä  laadukkaista ja kestävistä kankaista, jotka ovat alkuperältään  huonekaluteollisuuden ylijäämämateriaalia. Humbugin mallistoa inspiroi Vintage-tyyli ja vanhan ajan romantiikka, joka yhdistyy nykyajan moderniin kaupunkiympäristöön.

Tuotteet ovat ekologisia, kevyitä ja helppoja käyttää!