Humbugi: Rusettipanta, sininen

€29.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Rusettipanta on ylijäämänahasta valmistettu söpöläinen. Pannan sisällä on  metallirunko, jonka voi taivutella pään muotoon sopivaksi.

Pannan pituus on 38 cm, leveys noin 1,5 cm ja kuvion koko on noin 5 x 11 cm Panta sopii sekä lapsille että aikuisille. Nahkainen panta ei purista ja pysyy hyvin paikoillaan!

Tuotteessa käytettävä nahka on leikkuujätettä kotimaisen satulatuoleja valmistavan  Salli Systemsin tuotannosta. Tuote on valmistettu Tampereella Humbugin  työpajalla.


Huolto:

Pantaa voi hoivata nahan huoltoon tarkoitetuilla tuotteilla.

Nahka ei sadetta säikähdä, mutta tuotetta suositellaan suojattavaksi sateelta mahdollisuuksien mukaan.

Tavalliset tahrat voi poistaa nahan pinnalta miedolla  saippualiuksella kostutetulla kankaalla, jonka jälkeen nahan pinta on  hyvä kuivata kankaalla tai paperilla.

Suojaa tuote auringon säteilyltä sekä liialta kuivumiselta ja kuumuudelta, ettei nahka kuivu.


Merkistä:

Humbugi  on vuonna 2009 perustettu asusteita ja koruja valmistava yritys.  Tuotteet valmistetaan käsin Tampereella aidosta nahasta sekä  laadukkaista ja kestävistä kankaista, jotka ovat alkuperältään  huonekaluteollisuuden ylijäämämateriaalia. Humbugin mallistoa inspiroi Vintage-tyyli ja vanhan ajan romantiikka, joka yhdistyy nykyajan moderniin kaupunkiympäristöön.

Tuotteet ovat ekologisia, kevyitä ja helppoja käyttää!