Ideakoru: Lumi-vuorikidekorvakorut

€18.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Ideakorun näyttävät korvakorut hopeasta ja vuorikristallikiteestä. Koukut ovat sterling-hopeiset. Kiven koko n. 15 mm x 20 mm.


Vuorikidettä pidetään kivien kuninkaana. Se on ollut ympäri maailmaa  parantajien, shamaanien ja mayojen kantama kivi, jossa oli parantavia  voimia. Muinoin vuorikiteen sanottiin olevan myös jäätynyttä jäätä tai  valoa kiinteässä muodossa. Kiven uskottiin puhdistavan mieltä ja sitä  pidettiin henkien asuinsijana.

Tuote toimitetaan kauniissa Ideakorun rasiassa.


Ideakorut suunnitellaan ja valmistetaan käsin korumuotoilija Maarit Naakan työpajalla Harjavallassa. Maaritin työ oman korumalliston parissa sai alkunsa vuonna 2004 Harjavallan kaupungin korusarjan suunnittelusta. Sen ideana oli pysähdyttävä lause: MEMENTO VIVERE – Muista elää! Goethen lause löytyy myös Harjavallasta Emil Cedercreutzin taiteilijakodin ovesta. Koruja alkoi mennä tasaiseen tahtiin ja pian asiakkaat halusivat myös omia voimalauseita ja tärkeitä juttuja koruihin. Nyt kirjaimia, numeroita ja muita merkkejä on hakattu hopeaan tuhansia ja taas tuhansia. Ideakoru tekeekin edelleen koruja, joissa on idea ja voima, tarina ja tarkoitus. Tämän ansiosta ne säilyvät mukana läpi elämän.

Muut asiakkaat katsoivat myös näitä

Suosittua juuri nyt