Ideakoru: Variksenmarja-koukkukorvakorut

€30.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Ideakorun näyttävät korvakorut yhdistävät korvakorukoukun ihan uudessa asussa graafiseen onyx-kiveen. Näyttävät koukut ovat sterling-hopeiset. Onyx-kiven halkaisija on n. 10mm. Tuote toimitetaan kauniissa Ideakorun rasiassa.


Onyksin on uskottu antavan voimaa ja energiaa sekä helpottavan stressiä ja surua vaikeina aikoina. Sitä on usein käytetty myös rukousnauhoissa. Onyks onkin aikojen saatossa ansainnut itselleen voimakiven lisänimen.


Ideakorut suunnitellaan ja valmistetaan käsin korumuotoilija Maarit Naakan työpajalla Harjavallassa. Maaritin työ oman korumalliston parissa sai alkunsa vuonna 2004 Harjavallan kaupungin korusarjan suunnittelusta. Sen ideana oli pysähdyttävä lause: MEMENTO VIVERE – Muista elää! Goethen lause löytyy myös Harjavallasta Emil Cedercreutzin taiteilijakodin ovesta. Koruja alkoi mennä tasaiseen tahtiin ja pian asiakkaat halusivat myös omia voimalauseita ja tärkeitä juttuja koruihin. Nyt kirjaimia, numeroita ja muita merkkejä on hakattu hopeaan tuhansia ja taas tuhansia. Ideakoru tekeekin edelleen koruja, joissa on idea ja voima, tarina ja tarkoitus. Tämän ansiosta ne säilyvät mukana läpi elämän.