Ilone: Coffee Please -sanakorvakorut

€37.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Tässäpä mainiot asennekorvikset maanantaiaamuihin, ja yhtä lailla perjantai-iltoihin. Kahvin ystävälle, aamu-uniselle tai oman elämänsä baristalle.


Näyttävät, mutta ah niin kevyet asennekorvikset säväyttävät parina, mutta toimivat katseenvangistijoina myös yksittäin käytettyinä - valinta on sinun! Näiden korvisten viesti muuttuukin ihan toiseksi, kun korvassa killuu vain "Coffee" tai "Please".


Korvikset on valmistettu  peiliakryylistä ja korvisosat ovat kirurginterästä.

Kummankin korviksen  kokonaispituus on noin 9,5 cm mukaanlukien rengasmallisen korviskoukun. Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.


Korvikset toimitetaan kauniissa, kartonkisessa Ilone-korurasiassa, jossa ne on myös kätevä säilyttää.


Merkistä:

Kiva  kun löysit perille! Jos tykkäät uniikeista, leikkisistä ja persoonallisista koruista, niin  saavuit justiinsa oikeeseen paikkaan! Nää on nimittäin koruja Ilosille ihmisille. Jokainen koru on rakkaudella suunniteltu ja tehty Ilosen työhuoneella Nuutajärven Lasikylässä. Useat koruista ovat uniikkikappaleita tai  pienissä sarjoissa tehtyjä.  Koruosat tulevat suomalaisilta yhteistyökumppaneilta. Koruosat ovat kirurginterästä. Kaikki Ilosen korut suunnittelee ja valmistaa käsityöläinen Mari Patja.

Ilosia hetkiä elämääsi!