Jatuli: Cry Me a River -minikorvakorut, peiliakryyli

€24.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Nämä Jatulin kokoluokassa minimittaiset Cry Me a River -korvikset ovat nekin näyttävät, mutta nimensä mukaisesti pienempi versio isosiskoistaan, Cry Me a River -korviksista. Näiden söpöysten korkeus on  3,8 cm. Takana titaaniset tapit ja kirurginteräksiset taustat.


Cry me a River- korvakorut ovat viuhkamaiset, ja kehystävät kauniisti kasvoja.

Cry me a River -korvakorut ovat tehty peiliakryylista ja ne on leikattu muotoonsa laserilla Helsingin Kalliossa. Korut kootaan Jatulin studiolla Helsingissä. Korvakorun tappi on titaania ja lukko-osa kirurginterästä, jota reunustaa pvc-suoja, lisäten käyttömukavuutta. Materiaalinsa ansiosta korut ovat erittäin kevyet käytössä!


Korut toimitetaan kauniissa kartonkirasiassa.

Säilytä koruja niiden toimitusrasiassa, etenkin kuljettaessasi niitä. Älä suihkuta hajuvettä tai hiuslakkaa tuotteelle, luonnonmateriaalit saattavat värjäytyä kemikaaleista.


Merkistä:

Jatuli on muotoilija-muotisuunnittelija Nina Jatulin vuonna 2010 perustama helsinkiläinen design-merkki. Jatulin visuaalisen maailman ytimessä ovat Pohjolan tarinat ja mystinen melankolia sekoitettuina aitoon, kesyttämättömään kauneuteen.