Milanka Jewelry: Polku-korvakorut Kosmos-kuosilla

€33.50
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Milankan POLKU-malliston korvakorut on suunniteltu kiitollisuudenosoitukseksi ainutlaatuisista elämänpoluistamme. Poluista ennen meitä, jotka kenties helpottavat kulkuamme tänään sekä vielä syntymättömistä poluista meidän jälkeemme. Me kaikki kuljemme omia polkujamme, kaarrellen eri suuntiin, eri aikaan, mutta olemme silti aina toisiamme lähellä, emmekä koskaan yksin.

Myötätuulia ja luottamusta polullesi, toivottavasti siitä tulee juuri sinun näköisesi. Seuraamalla uteliaisuuttasi, olet aina oikeassa paikassa.

~ Milla / Milanka Jewelry


Korujen puuosat ovat laadukasta PEFC- & FSC-sertifioitua suomalaista koivuvaneria. Kuvat on painettu myrkyttömillä, UV-kovetteisilla muisteilla. Metalliosat ruostumatonta terästä (304).


Valmistettu lähituotantona:Suunnittelu & valmistus Kaarinassa, painatus ja leikkaus Helsingissä.

Kokonaispituus koukun kanssa n. 9cm.

Koivuvanerin paksuus: 2mm.

Korvakorut ovat molemmin puolin kuvioitu.

Korvakorut ovat erittäin kevyet.


Milanka Jewelry on yhden naisen yritys, jonka korut valmistetaan Varsinais-Suomen Kaarinassa laadukkaista ja aikaa kestävistä materiaaleista: PEFC- & FSC-sertifioidusta suomalaisesta koivuvanerista, eurooppalaisista ja japanilaisista lasihelmistä sekä laadukkaista metalliosista.  Kaikki metalliosat ovat nikkelivapaita ja niissä suositaan tummumatonta ruostumatonta terästä (304).

Korut toimitetaan kauniissa, FSC®-sertifioidusta pahvista

valmistetussa lahjarasiassa. Lahjarasia on valmistettu EU:ssa ja rasiassa käytetty liima, paperi ja pahvi ovat 100 % ympäristöystävällisiä.