Mirrie: Helsinki-mirri, viininpunainen

€55.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Helsinki-Mirrie on erittäin tyylikäs ja siro rusetti - isompaa sisarustaan Lontoo-mirriä kapeampi ja tyyliltään suoraviivaisempi malli. Se sopii täydellisesti päivittäiseen käyttöön ja arkisiin tilanteisiin, missä haluat erottua eduksesi.

Helsingissä käsintehdyt Mirriet ovat eettinen valinta ja edustavat  kestävän kehityksen uutta suuntaa. Mirrie kaulassa on hauska hengata kahviloissa, flaneerata pitkin kaupungin katuja ja näyttää miten hyvin tyylikkyys ja vastuullisuus yhdistyvät. Tuotantoylijäämistä ja  kierrätysmateriaaleista valmistetut asusteet noudattavat zero waste  -periaatetta ja luovat tätä kautta vihreämpää ja vastuullisempaa  huomista.


MATERIAALI: Teatteripuvustuksen ylijäämiä.


KOKO: Leveys n 16cm, korkeus n 8 cm. Nauhan pituus on säädettävä kokoon:  38-52cm. Mirriet ovat käsintehtyjä, joten koot voivat vaihdella hieman  yksilöstä riippuen.


Merkistä:

Mirriet suunnitellaan ja tehdään ihan jokaiselle, joka haluaa erottua edukseen - sukupuoleen katsomatta. Suunnittelija Tyra Therman yhdistää muotoilussaan klassisen ja katu-uskottavan, feminiinisen ja maskuliinisen sekä vanhan ja uuden harmoniseksi kokonaisuudeksi: Mirrieksi.

Muut asiakkaat katsoivat myös näitä

Suosittua juuri nyt