MUKA VA: Eini-mekko Together-printillä

€84.50
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Oli 169€ - nyt puoleen hintaan!


Huolettoman väljän mallinen Eini-mekko tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tämä design-mekko ratkaisee pukeutumishuolet kun kaipaat jotain kaunista, mutta päällä mukavaa. Mallissa on raglan-hiha, pitkät hihat ja taskut sivusaumassa. Koot ovat väljät.


Napakka Together-printtineulos on 95% puuvillaa ja 5% elastaania. Kangas on painettu Aitoossa, Printscorpiolla ja mekko on ommeltu Tampereen Härmälässä, ompelimo PAU-liinassa. Tasa-arvosta yhteenliitetyin käsin muistuttava kuosi on suunnittelija Anna Mattelmäen käsialaa.


MUKA VA on 2003 perustettu tamperelainen vaatemerkki.

Suunnittelija Anna Mattelmäkeä inspiroi hyvä arki ja pohjoisuus. Uusi  mallisto syntyy kun MUKA VA:ssa mietitään, mitä vaatekappaleita oikeasti tarvitsemme. Jokainen MUKA VAn vaate on syntynyt eikä vain tehty.

Neulokset suunnitellaan yhdessä alihankkijoiden kanssa. Printit Anna  piirtää tai maalaa käsin ja niiden lähtökohtana on suunnittelijaa juuri sillä hetkellä kiinnostava asia.

Visuaalisesti MUKA VA on skandinaavista selkeyttä ripauksella  surrealismia. Monet malleista ovat klassikoita ja ne usein vain paranevat vanhetessaan.

Materiaalit ovat laadukkaita luonnonmateriaaleja ja kaikki valmistus  tapahtuu Suomessa.