MUKA VA: Hilkka-panta, silkki-villaa, eri värejä

€35.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Kaunis villa-silkkinen Hilkka-panta lämmittää korvia ja on täydellinen huonon hiuspäivän pelastaja. Panta on valmistettu neuloksesta lähtien Kangasalla Tamsilkillä - tämä on siis paikallista pientuotantoa paikallisimmillaan. Suunnittelusta vastaa MUKA VA:n oma Anna Mattelmäki.


Materiaali: 15% silkki, 85% villa.

Väri: musta, harmaa, vaaleanpunainen, kanervanpunainen ja vihreä.

Huolto: Pesu 30 asteessa tai tuulettamalla.

Yksi, joustava koko sopii aikuisille ja nuorille.


MUKA VA on 2003 perustettu tamperelainen vaatemerkki.

Suunnittelija Anna Mattelmäkeä inspiroi hyvä arki ja pohjoisuus. Uusi  mallisto syntyy kun MUKA VA:ssa mietitään, mitä vaatekappaleita oikeasti tarvitsemme. Jokainen MUKA VAn vaate on syntynyt eikä vain tehty.

Neulokset suunnitellaan yhdessä alihankkijoiden kanssa. Printit Anna  piirtää tai maalaa käsin ja niiden lähtökohtana on suunnittelijaa juuri sillä hetkellä kiinnostava asia.

Visuaalisesti MUKA VA on skandinaavista selkeyttä ripauksella  surrealismia. Monet malleista ovat klassikoita ja ne usein vain paranevat vanhetessaan.

Materiaalit ovat laadukkaita luonnonmateriaaleja ja kaikki valmistus  tapahtuu Suomessa. Neulokset valmistetaan Orivedellä Orneuleella ja  Kangasalla Tamsilkillä ja ompelu tapahtuu Tampereella PAU-Liina Oy:ssä,  Tamsilkillä sekä Ompelimo Milliterissä.