MUKA VA: Kerttu-paita Together-printillä

€175.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Klassinen, kotimainen paitapusero tasa-arvon sanomaa juhlistavalla Together-printillä.

Kerttu-paidassa on raglanhihat, yhden kappaleen kaulus ja napitus keskellä  edessä. Hihassa  rannekkeen kohdalla pieni laskos, joka antaa hihaan  väljyyttä.  Kerttu on malliltaan ja fiilikseltään asiallinen, mutta kuitenkin veikeä vaate päivittäiseen käyttöön.


Together-printti on MUKA VAn suunnittelijan Anna  Mattelmäen piirtämä. Kangas on 100% puuvillasatiini ja printti on  digiprintattu Pälkäneellä Printscorpiolla. Tämä pusero on siis kotimaista laatua alusta loppuun!


Hoito: Together-puuvillasatiini kestää  60 asteen pesun ja silityksen kolmella pisteellä.


MUKA VA on 2003 perustettu tamperelainen vaatemerkki.

Suunnittelija Anna Mattelmäkeä inspiroi hyvä arki ja pohjoisuus. Uusi  mallisto syntyy kun MUKA VA:ssa mietitään, mitä vaatekappaleita oikeasti tarvitsemme. Jokainen MUKA VAn vaate on syntynyt eikä vain tehty.

Neulokset suunnitellaan yhdessä alihankkijoiden kanssa. Printit Anna  piirtää tai maalaa käsin ja niiden lähtökohtana on suunnittelijaa juuri sillä hetkellä kiinnostava asia.

Visuaalisesti MUKA VA on skandinaavista selkeyttä ripauksella  surrealismia. Monet malleista ovat klassikoita ja ne usein vain paranevat vanhetessaan.

Materiaalit ovat laadukkaita luonnonmateriaaleja ja kaikki valmistus  tapahtuu Suomessa. Neulokset valmistetaan Orivedellä Orneuleella ja  Kangasalla Tamsilkillä ja ompelu tapahtuu Tampereella PAU-Liina Oy:ssä,  Tamsilkillä sekä Ompelimo Milliterissä.